Daring deception już mój ulubiony ale i pozostałe to piękne panienki. Moje liliowce słabiutkie w tym roku pewnie to przez przesadzanie, natomiast cebulki lilii zniknęły a były sadzone w koszyczkach.
Aniu, wspaniałą kolekcję liliowców zgromadziłaś Jestem pod wrażeniem kształtów i kolorów. Świetny szpaler tworzą razem Lilii tez nie brak u Ciebie, co jedna to ładniejsza. Jednym słowem: kolorowy zawrót głowy I pewnie zapachy obłędne
Aneczko, nie mam siły na pisanie, więc tylko zaznaczę swoją obecność i podziwiam w milczeniu. Uściski przesyłam .
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków! Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Aniu Twoje zdjęcia zawsze mnie zatrzymują na dłużej. Tak pięknie fotografujesz swoje piękności. Powojniki w słońcu niesamowite. Rabata liliowcowa śliczna, a ciemny liliowiec z mikołajkiem i kosmosem wyjątkowo zestawione. Róże i lilie oczywiście cudne, nie wymagają szczegółowego komentarza. Pozdrawiam ciepło.
iwek-Iwonko Oj, dzięki kochane za tak miłe słowa Marzenko77 Przyjeżdżaj do mnie ja mam bordowych chyba 3 czy 4 liliowce Jakaś sadzonka się dla ciebie znajdzie asiuszka85Witam nowego gościa. Dzięki Tak i roślinki , i kwitnące i fotografia to moja pasja Kasiulko17 ; cyma2704-Soniu Bardzo dziękuję za miłe słowa. Czasami człowiek ma różne doświadczenia i przeciwności życiowe , a miłe słowa , to jak balsam na duszę jonatanka-Asiu Moje liliowce jakos rosną.I twoje przyjdzie czas i się wzmocnią.Może trochę nawozu im daj.Ja tylko raz im dałam i wystarczy.
Lilie ci zżarło. oj Moje bez koszyczków i też jakoś dobrze rosną Elwi-Elu Co ja zrobię ja ja wszystko ogrodowe i kwiatowe lubię.I jak sroka zobaczę i kupuję.ale potem cieszą te wszystkie w moim ogrodzie .
I lili i liliowców u mnie i innych jest już sporo koło drzewiastych i orientek z daleka unosi się cudny zapach.Uwielbiam go ASK_anulla-Anuś Znam to bardzo dobrze, brak czasu brak siły.
Anuś - poznajesz- od ciebie- dzięki
I takie tam - różności letnie , które też ubarwiają, ubogacają ogrody nasze
]
Hortensje
Bobo
Wow ;) Ale bajecznie ;) Ja żeby mieć taki ogród muszę jeszcze z 15 lat poczekać... Zapisuje się już na sadzonki host na przyszły rok Każdej po jednej ;)
Jeżówki Ci Aniu ładnie przetrwały zimę u mnie niestety Hot Papaja wypadła i któraś tam jeszcze..Mam łatwy dostęp do nich ale wciąż się zastanawiam czy warto... Zbyt wiele mi już wypadło nawet zwykła różowa po 3 latach zanikła zaczyna mnie to wkurzać normalnie...
Aniu, ślicznie kolorowo u Ciebie, tyle różności Ci kwitnie, że nie wiem co najpierw podziwiać, trytoma, jeżówki, nachyłki, róże, hortensje, lilie, mieczyki i floksy też szybciutko, w oko rzucił mi się ten bonsai przy domku, sama go formujesz?