Witaj Kasiu Dawno mnie u Ciebie nie było
Przepiękne fotki z Ogrodu Botanicznego w Lublinie
Lilia wsadzona pod koniec czerwca przepięknie zakwitła
Szykuje się Rewolucja w rabacie hostowo-liliowcowo-jukowej
Głazy na skalniak piękniutkie
Róże piękne i śliczne
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Hej kochana szalejesz! Wreszcie ruszona rabata która potrzebowała zmian mam nadzieję że ulubienica (juka) znajdzie swoje odpowiednie miejsce gdzieś w okolicy garażu a nawet za
Kasia jakoś nie kojarzę miejsca na nową rabatę? Czy ja przypadkiem nie powinnam tam się zjawić
Mam nadzieję że dziś choć sekundowo ale się spotkamy
Z zazdrością podglądam powstawanie ogrodu, już jest ładnie, a będzie przepięknie Bardzo dorodne róże, aż trudno uwierzyć, że mieszkają u Ciebie tylko rok.
Witaj Kasiu
Dopiero dziś wpadłam na twój wątek i muszę ci powiedzieć,że robi wrażenie.Aż strach pomyśleć co będzie za rok jak już teraz jest super.Masz kawał miejsca do nasadzeń tak,że sobie poszalejesz.Pięknie u ciebie:)Będę śledzić twoje poczynania.
Witajcie moi drodzy po długaśnej przerwie. Nie leniuchuję ( to na usprawiedliwienie). Zdjęcia zamieszczam troszkę gorszej jakości. Następnym razem postaram się o lepszą wersję fotek. Ruszyły prace przy kaskadzie, skalniaczek pięknieje, założyłam rabatę kwiatową i mam nadzieję, że w tym sezonie kwiaty zachwycą mnie swym urokiem.
Świetny pomysł na rabatę przy tarasie .
Już tak dużo u Ciebie kwitnie . Mój ogródek wpadnie w kompleksy, jak mu pokażę delospermę.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków! Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Fajnie wyszło skalniakowe-oczko teraz jeszcze roślinek i wodę dodać i krzesełko do posiedzenia
Na rabatce przy tarasie to już piękne roślinki powinny bujać-zgadza się? Jakieś nowe,aktualne fotki możemy prosić?
asia124-miło mi, że odwiedziłaś moje zakątki;
ASK_anulla - po mojej zeszłorocznej delospermie nie zostało ani śladu dlatego musiałam zakupić nowa. Mam nadzieję, że się utrzyma.
nirali - skalniakowe oczko wniosło do ogrodu świeżość i fajny nastrój, a przy tarasie roślinki widać owszem , potrzebują więcej wody niż myślałam.
Kilka nowych zdjęć
Kasiu dziękuję za odwiedziny w moim wątku i ślicznego maczka, tym bardziej, że mało jesteś na forum, a kwiaty masz naprawdę cudne i zadbane. Na mojej The Fairy kwiaty zbrązowiały i zasychają, u Ciebie pięknie kwitną, no i floksy okazałe. Oczko wbudowane w skalniak wygląda bardzo ciekawie. Już jest ukończone?
Pozdrawiam serdecznie.