Witam !
Plany jak plany... trochę zawsze się zmienią

Coś czuję że bierze mnie nie tylko na angielki ale i na historyczne

Tych niemieckich już więcej nie chce bo dla mnie są sztuczne tak po prostu ...Jeszcze w międzyczasie zginął mi pendrive ze wszystkimi zdjęciami Boże...
Róże już kończą kwitnienie

chyba ]wątek uśnie ... albo zagłębie się w projektowanie i poczekam do powtórnego kwitnienia róż

Nie mają szczęścia w tym roku , te które kwitły w 1 połowie czerwca szybko przypaliło i zniszczyło a potem burze już

na amen. Nie tak dawno no może tydzień temu znowu przeszły upały i te róże które kwitły też znowu załatwiło tak samo ...
Kwitną jeszcze tylko te z wiosennego sadzenia
Guernsey
Pirouette
Fairy
NN W tym roku okaz zdrowia
Nostalgie
William Shakespeare 2000
Mary Rose
Chopin
Chippendale
Charles Austin,Zorba i Lavaglut
Pomarszczona
Pashmina
Iwwka Będziesz zadowolona
Ewuś Tak pamiętam

a pamiętasz jak w u.r kwitła aż do grudnia

Teraz na jesień zamawiam 15 odmian , na wiosnę tak samo , jeśli chodzi ci o te 300... to na pewno nie naraz tylko z czasem

miejsca jest trochę , przy szklarni i w ogóle

,na razie będe zamawiać róże a potem już na spokojnie za rok dwa dopracowywać , tylko potrzeba czasu i pieniędzy .... Dzięki !
Daysy L.D też piękna , ale H.K mniejsza i chyba bardziej chorobliwa ? Odwiedzę z chęcią ale nie dzisiaj i jutro bo nie mam zupełnie czasu...
Małgosiu Planuję większe
JadziuWybacz że cie nie odwiedzam ... muszę to nadrobić
Rzeczywiście wszystkie bardzo podobne , ale wolę jednak H. Zakładam dwie a jedną tylko powiększam ,dziękuję !
Kasiu Dziękuję !
Dorotko Tak nie wiem sam co mi odbiło !

Bardzo lubię styl tych róż , taki swojski ,angielski,te kolory i zapach !

Są zdrowe , nieduże i takie naturalnie , niemieckie itp. są takie sztuczne a mnie ciągnie do wsi ... Lubię klimaty angielskie, francuskie i włoskie , może jest to związane ?
[/b]Ewuś[/b] No krucho z czasem i w ogóle ... Te 340 to oczywiście z czasem nie od razu ...

jakby coś to jakąś ci podeśle

Jedno jest pewne z 3-4 lata musimy poczekać aż się wszystko ukorzeni . Buziaki !
Heniu Widziałem twoje olbrzymki i rzeczywiście lubią przestrzeń , jednak te które zamawiam teraz są trochę mniejsze niż np. James Galway , najwyżej w wyjątkowym przypadku będę ciąć mocniej