Wiolu, czasami myślę, że jesteś kobietą o wielu sercach. Bo przecież w jednym, nie zmieści się miłość do tak wielu roślin.
Myślę też, że masz nadprzyrodzoną siłę. Bo zaopiekować się wszystkimi tymi roślinami nie sposób... Wszystko masz tak zadbane, że nie mieści się to w mojej wyobraźni nawet. Padam przed Tobą na kolana
Pisałam post, ale gdzies mi go wcięło. Napisałam drugi a teraz sa dwa - super. Wyszło jakbym miała jakis ogromny problem z brakiem białej Oj ja sierota
Małgosiu dziękuje
Teraz czekam jeszcze na angielki które jeszcze w pączkach
Anna 55
Aniu bardzo się cieszę,że piwonia ma się dobrze i pięknie zakwitła
Dziękuje za tyle dobrych słów
123 katex
Janeczko gianna
Kochana po tych słowach czuję się jak skowronek.
Czasem człowiek siedząc przy kawce w kwitnacym ogrodzie chciałby zatrzymać czas i nacieszyć się barwami i zapachem.
Aniu wielkakulka nic się nie stało każdy post mile widziany i chętnie czytany
Uwielbiam te perspektywiczne zdjęcia z twojego ogrodu
Rabata różana obłędna A tak a propos -będziesz miała w tym roku w ofercie, bo ja już cię reklamowałam
Lilie tak pięknie ci kwitną, ja ciągle czekam na te od ciebie
A ten fioletowy jegomość to kto? Coś jakby pełny irysek
Witaj Wiolu. Trafiłam do ciebie bo szukam róż i właśnie clem3 poleciła mi twój wątek sprzedażowy....
Przy okazji przydreptałam do twojego ogrodu...Zapisałam sobie wątek i w wolnej chwili poprzechadzam się po nim o ile pozwolisz....
Małgosiu clem3 kochana coś będzie w sprzedażowym
Bardzo dziękuje za polecenie mojej osoby
Lilie dopiero w drugim trzecim roku pokazuję na co je stać,mimo to warto je mieć
Aniu wielkakulka zgadza się i jeszcze na dodatek myśli gdzie indziej
Ola2310 Witaj
Oczywiscie zapraszam spaceruj i gość się do woli
E tam, nie ma za co Za każdym razem byłam zadowolona z zakupów u ciebie, więc tylko napisałam o tym Oli...
Co do lilii to masz 100% racji, dla nich zawsze znajdzie się miejsce w moim ogrodzie, nawet jeśli każą czekać na siebie trzy lata Dla samego ich zapachu warto, o pięknie nawet nie wspomnę
Z wątku sprzedażowego trafiłam do ogrodu i zostaję na dłużej
Wiolu, nie mogę pisać w sprzedażowym, więc piszę tutaj. Właśnie otrzymałam paczkę z pięknym piwoniami i hortensją Dziękuję za gratisowego klematisa Czytasz w myślach?
Wiolu, niedzielny, poranny spacer po Twoim ogrodzie zaliczony. Rozkoszowałam się widokiem lilii. Oczywiście przy żółtej zatrzymałam się najdłużej Potem powędrowałam na rabaty z różami. Och, jak tam masz pięknie Na deser zostawiłam sobie ostróżkę. I ten widok zachowam w pamięci na zawsze.
Wiolu pospacerowałam po ogrodzie zapach nieziemski kolory ,kształty cud ,miód i orzeszki 35 stopni nie czuć jakie są za oknem także rewelacja .Róże masz nieziemskie Chopina mam tez ,Artemis z białych i Jana Pawła II kwitną ładnie a pnąca rosarium w tym roku ma drobniutkie kwiatuszki i jakieś zielone robaczki drobniutkie