Ooo..to może mi podpowiesz jaką kombinację trzeba nacisnąc, żeby wstawic np. myślnik, albo cudzysłówliska pisze:Eluś ja tez miałam niemiecka klawiaturę. Znaki są pod innymi klawiszami niż na klawiaturze..

Haniu, ja nie kupuję, tylko robię spis roślin, które już mam.Hanka 1 pisze: Gabrysiu czy ja dobrze widzę? 227 roślin masz na oku.To może mnie coś podpowiesz aby były:ładne,długo kwitły,nie chorowite,o ciekawym pokroju a najlepiej wieloletnie
ja miałam kiedyś tę klawiaturę ... teraz już nie mamEllaa pisze:Ooo..to może mi podpowiesz jaką kombinację trzeba nacisnąc, żeby wstawic np. myślnik, albo cudzysłówliska pisze:Eluś ja tez miałam niemiecka klawiaturę. Znaki są pod innymi klawiszami niż na klawiaturze..
Haniu,najładniejsze są chyba cebulowe, ale to zapewne wiesz, bo sama masz mnóstwo cudownych lilii.Hanka 1 pisze:To może mnie coś podpowiesz aby były:ładne,długo kwitły,nie chorowite,o ciekawym pokroju a najlepiej wieloletnie
Jadziu, mój już pod kołderką, na razie ciplinguje i zastanawia się co oglądać.Jadzia1 pisze:No i mój już na górzeco prawda spać jeszcze nie poszedł bo siedzi przy kompie , ale nie długo się zacznie choć już ......resztę znacie
Gabrysiu kwiaty piękne ja tego niebieskiego sadziłam parę razy ale coś nie chce u mnie rosnąćchyba mu się nie podoba u mnie
bogusia177 pisze:Gabryśko ,coś mi się wydaje ,że goryczkę mam i to chyba od Ciebie ,
jutro pójdę sprawdzić , a głowę to Ty masz nie od parady ,---do nazw kwiatów :P
z tych nie mam :ciemiernik,ratibia i zawilec-wpisane na listę zakupówHaniu,najładniejsze są chyba cebulowe, ale to zapewne wiesz, bo sama masz mnóstwo cudownych lilii.
Na drugim miejscu stawiam na liliowce, te akurat są wytrzymałe, kwitną długo i nie chorują.
I są w przeróżnych kolorach i o różnych kształtach.
Bardzo dekoracyjne są zawilce japońskie, ostróżki, funkie, liatria, ciemierniki.
Bardzo długo kwitnie ratibida, ostrogowiec i rudbekia, ale one często potrzebują podpory, albo podwiązan