I Ty tam mieszkałeś??eriopus pisze:Zawsze do tego zdjęcia wracam z sentymentem. Takie były moje początki

I Ty tam mieszkałeś??eriopus pisze:Zawsze do tego zdjęcia wracam z sentymentem. Takie były moje początki

Czy to znaczy, że teraz już nie masz tego pięknego buszu?eriopus pisze:Zawsze do tego zdjęcia wracam z sentymentem

okna nie widać
  okna nie widać   jak nic rodzina by mnie się wyrzekła
  jak nic rodzina by mnie się wyrzekła  

Dobrze, że nic im nie było. Moja świnka zjadła listka i nie przeżyła tego.
 Dobrze, że nic im nie było. Moja świnka zjadła listka i nie przeżyła tego.  

Jestem pod ogromnym wrażeniem twoich roślin, szczególnie buszu z "poczatków" twojej roślinnej przygody
  Jestem pod ogromnym wrażeniem twoich roślin, szczególnie buszu z "poczatków" twojej roślinnej przygody  

. Zauważyłam oprócz latających przyjaciół jeszcze kociaka a nawet kilka np. na fotce którą wstawiłeś w wątku u jednej z forumek  - przedstawisz je nam?
 . Zauważyłam oprócz latających przyjaciół jeszcze kociaka a nawet kilka np. na fotce którą wstawiłeś w wątku u jednej z forumek  - przedstawisz je nam? 

Nie wiedziałam,że aż tyle jest filedondronów.  Jednak liściaste są też piękne
 Nie wiedziałam,że aż tyle jest filedondronów.  Jednak liściaste są też piękne  

- jaka to odmiana? Dobrze widzę, że praktycznie wszystkie młode liście, ma mniejsze od starych?
 - jaka to odmiana? Dobrze widzę, że praktycznie wszystkie młode liście, ma mniejsze od starych?