A żółwik rewelacyjny. To jest stepowy czy grecki
Ogródeczek November
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
November23
- 200p

- Od: 8 wrz 2008, o 10:05
Aniu, szczeniaka, nie zostawiłam, mieszkałam wtedy w bloku, na 4 pietrze, w niewielkim mieszkanku, a i tak była tam niezła menażeria...: jamnior, kotka perska, właśnie - żółw, akwarium z pielęgnicami, koszatniczki... i mrówki faraona...zanna pisze:Beatko, suńka była śliczna. Zostawiłaś sobie jednego szczeniaczka? A na przedostatnim zdjęciu na podłodze to żółw???
A szczeniaczki były dwa razy... 2 razy po 6...
-
November23
- 200p

Krzysiu, wiesz...psy dzielą się na psy i na jamniki...;)krzysiek86 pisze:Piesek fajny lubię bardzo jamniki. Ja też Ci radzę przygarnąć jakiegoś szczeniaka, przyniesie Ci dużo radości.
A żółwik rewelacyjny. To jest stepowy czy grecki![]()
Póki co, szczeniaka nie będzie, z kilku powodów. Ale kiedyś, kto wie....?
Żółw - stepowy, kupiony 18 lat temu w wieku ok 15 lat... Teraz mieszka z córką, to model latający bez uwięzi... chodzi po całym mieszkaniu, sypia pod grzejnikiem, jak jest głodny to przychodzi do kuchni i czeka pod lodówką...
-
November23
- 200p

-
November23
- 200p

-
November23
- 200p

- krzysiek86

- Kontakt:
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo współczuję psinki, ale pewnie sama wiesz, że na TAMTYCH psich łąkach jest jej na pewno doskonale...
Oj, ale się naoglądałam
Same ciekawe rzeczy pokazujesz
Wszystkie te dziwaczki, staro-nowe rabatki, berberyski, bardzo się chyba dobrze czują u ciebie
A zdjęcia z wyjazdu - super!
Tylko nie wiem po co chcesz mieć taką ruinę bez okien

Oj, ale się naoglądałam
Tylko nie wiem po co chcesz mieć taką ruinę bez okien
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Aszka

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
mój terier Filip jest nie do zdarcia.Ma 14 lat i zdążył 2 razy wpaść pod samochód [przeturlało go tylko],wpadł w ognisko,pogryzł go absztyfikant Diany [taki kiudelek co po płocie do niej chodził w konkury]pogryzła go Diana [nowofunland],najadł się kości i mieliśmy z nim wielki problem z którym poradził sobie dopiero weterynarz,ma raka jąder i chyba nie tylko i na dodatek wczoraj spadł [już niedowidzi] z wysokiego podestu.Pomylił drogę.Myślałam,że już po nim ale był tylko w szoku.Dzisiaj już znowu jadł za trzech.I czy nie mam racji mówiąc,że nic go nie zmorze.
I już nigdy psa.Iglaki mam notorycznie podlewane kilka wyrzuciłam ale....nie życzę mu żle bo to mój Fifi i będzie kiedyś wielka strata.
I już nigdy psa.Iglaki mam notorycznie podlewane kilka wyrzuciłam ale....nie życzę mu żle bo to mój Fifi i będzie kiedyś wielka strata.
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Koleżanka z roku z Budapesztu kupiła żółwia córce gdy ta szła do szkoły i domagala się zwierzątka.Teraz Klara jest 31 letnią mężatką, a zółw się nie zmienia, trochę urósł.Ona ma wodnego.krzysiek86 pisze:No to fajnego macie tego żółwia.
Ja mogę powiedzieć że to są bardzo inteligentne zwierzęta.
Zresztą widać to po jego pięknych oczach że coś mu po łebku chodzi![]()
![]()
Żół czekający pod lodówką na przekąskę, to musi być urocze!
- krzysiek86

- Kontakt:
- Aszka

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
miałam kiedyś żółwia ."Twardy" tak się nazywał.I kiedyś wyszedł ze swojego kojca na trawie [latem] i gdzieś poszedł.Jesteśmy ogrodzenie i do dzisiaj zastanawiamy się gdzie poszedł.Skorupy nigdzie nie ma czyli musiał jakimś cudem wyjść.Chociaż w cuda nie wierzę.I tak zniknięcie żółwia jest naszą rodzinną niewykrytą tajemnicą.