Tadeusz czy ty swoje liliowce rejestrujesz w AHS ? Śliczne masz te liliowce ten brązowy extra kolor wyszedł ci . Od ilu lat już sie zajmujesz liliowcami ? Ja od niedawna zaczynam się nimi zajmować w tym roku zacznę je krzyżować w tym celu jadę do pana Jerzego Bodalskiego nabierać doświadczenia . Bardzo fajne forum wpadłem przypadkiem ale widzę że częściej będę tu zaglądał
Witamy Cie Piotrze w tym wątku maniaków liliowcowych .Wstaw nam swoje fotki.zapomniałem że to Twój pierwszy post.Załóż swój watek ogrodowy ale fotki liliowców możesz nam pokazać tu lub w wątku liliowcowym. Niestety jeszcze nie mam zarejestrowanych własnych odmian ale jestem na dobrej drodze.Liliowce u mnie były zawsze ale pasją stały się około 10 lat wstecz.Poważnym krzyżowaniem zająłem się od 2011roku czyli nie tak dawno.Do Pana Prof. Bodalskiego zawsze warto zaglądnąć. Profesjonalistów trzeba podglądać i się od nich uczyć
Kilka zdjęć nie wszystkie i widzę że za duże rozmiary ;) Czy jest ktoś z Dolnego Ślaska ? z tu obecnych ? mam sporo zdjęć z wystawy tamtorocznej Hemeromani w Wojsławicach jeśli jest ktoś chętny mogę dodać .
Tadeusz mam nadzieje że w tym roku już zobaczymy zarejestrowane twoje liliowce czekam na to i dopinguje cię abyś w końcu to zrobił bo masz przepiękne te kwiaty aż buzia się uśmiecha życzę ci samych ślicznych kwiatów powiedź mi czy sprzedajesz swoje liliowce siewki ?? Wczoraj krzyżowałem swoje liliowce ;) w ogóle nie wiem czy coś z tego będzie ale początki bywają trudne .
Piotr.Widzę ze jesteś przystojny i pikny z Ciebie chłopak,ale mnie chodziło o fotki liliowców a niekoniecznie Twoje,jak mógłbyś swoje pierwsze zdjęcia liliowców pomniejszyć bo są za duże.Tadeusz