dzisiaj dopiero teraz mam troszkę czasu, żeby coś skrobnąć, ale z rana " obleciałam" już kilka ogródków...
tego srebrnego przechowaj w piwnicy...
kiedyś miałam takiego na balkonie i nie przeżył zimy...
myślałam, że to coś jednoroczne...
biegnę dalej...
Liseczko ty masz jednego a ja jakbym zaczęła wycierać swojej 5 to znowu przyszedłby czas na spacer,
co tam podłoga ciesze się ,że są
Ewuniu i tak zrobię srebrny idzie do piwnicy
Wino z ciągnęłam własnej roboty ma już 4 lata trochę słodkie , ale ja lubię takie ulepy
Bardzo proszę się częstować winko ze śliwek węgierek
Joluś winkiem się poczęstuj
Jadzia1 pisze:Witam serdecznie
Za oknem szaro i ponuro ale i tak jest pięknie zaraz idę na spacerek z psami
Oczywiście zdjęcia z Krymu wkleję , ale ostrzegam mam jeszcze Turcję i co Ty na to Maakitko
Iga nie nie prowadzę a tam gdzie teraz mieszkam to i pracuje ta posesja nie należy do nas , my się tym opiekujemy .Moja szefowa przyjeżdża raz w roku na wakacje na 2 tyg i czasami na święta . A tak to jesteśmy sami . Kochanie czy Ty chcesz tych nasionek malw bo ja z chęcią się podzielę . Proszę tylko o adres na PW
Madziu bardzo się ciesze jesteś twardzielka jeszcze dziś wkleję Krym
To może jeszcze trochę Krymu
Nadal jesteśmy w Pałacu sułtańskim.Tutaj panie przyjmowały panów , ale musiały się skryć za tym meblem brązowym takim ażurowym
W tej komnacie panie haftowały i muzykowały
Komnaty panów , paniom wstęp wzbroniony
Życie codzienne pań
Dobra wychodzimy bo zaśniecie na tych kanapach
Jeszcze widok ogólny
Idziemy na śniadanie
No dobra trochę podjedliśmy to pędzimy dalej
Monastyr ,przypuszcza się ,że zaczęto go wykuwać w skale pod koniec VIIIw.
Prawda ,że pięknie
Schodzimy i pędzimy do skalnego miasta ..... no może nie popędzimy bo to tu właśnie odnowiło się z bolącą nogą , ale byłam dzielna i do miasta doszłam
Początki tego miasta są mało znane uważa się ,że zostało założone w VIw.
Niestety na górę już nie weszłam
No teraz to was na pewno zanudziłam
Madziu *maakitko* i co Ty na to ale sama mnie sprowokowałaś .
Na koniec nagroda dla twardzieli .Bardzo proszę się częstować och jak ja je lubię
Zaglądam a tu kolejna porcja ciekawych zdjęć Bardzo fajne to "skalne" miasto Miło tak zwiedzać różne miasta i obce kultury.
Jadziu ale mnie zasłodziłaś, ale nie wiem czy starczy tych słodyczy dla wszystkich bo one takie dobre są
Jadziu masz moje cukierki,zjem wszystkie choćbym się miała komuś narazić.Bardzo je lubię. ,ale ktoś mnie uprzedził,zdjęcia fajne,chyba tam nie byłam,coś nie kojarzę
Dobry wieczór Jadziolku. Ale zaserwowałaś piękne fotki, jestem pod wrażeniem. Cos nieamowitego -kamienne miasto. Pozdrawiam i życzę milej i spokojnej nocy :P
Halinko to Bakczysaraj kiedyś pisałaś ,że tam nie byłaś , ale u Ciebie to nic straconego ,nadrobisz przy najbliższej okazji Ja te żelki też bardzo lubię mój Zbyszek zamawia mi na allegro .
Ewuniu fajnie ,że znowu zajrzałaś częstuj się kochanie mam ich sporo , ostatnio Zbyszek zamówił mi 10 paczek , więc jedz ile chcesz
ale tych czarnych cukierkow nie lubie- to jakos tak anyzem czy czymś takim zachodzi. Zelki uwielbiam pod każdą postacią, ale nie te czarne- wybacz Jadziu, że wybiore sobie te co lubie. :P :P :P