Sorki, ale nic z tego nie rozumiem

Wyjaśnij tylko,co to ten cudaczek?

Jolu,buziolki dla Ciebie.
Bądź dzielna.
Jeśli ja się zmobilizowałam,to Ty też dasz radę.
Ja już z niejednego ogródka wychodziłam z wywalonym jęzorem

ja bym jeszcze prosiła o wyjaśnienie jak zrobić ser z mleka ;)Karolcia pisze:Aluś![]()
![]()
no to pojechałaś
![]()
![]()
![]()
Sorki, ale nic z tego nie rozumiem![]()
![]()
![]()
Wyjaśnij tylko,co to ten cudaczek?![]()
![]()
,bo zebra jest mi znana
![]()
Jolka,a ja wiem jak się robi ser z mlekajol_ka pisze:ja bym jeszcze prosiła o wyjaśnienie jak zrobić ser z mleka ;)Karolcia pisze:Aluś![]()
![]()
no to pojechałaś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,bo zebra jest mi znana
![]()
bo sernik na zimno i owszem robię, ale z serków homo![]()
![]()
![]()
Magda cudaczka nie znasz?Karolcia pisze:Aluś![]()
![]()
no to pojechałaś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,bo zebra jest mi znana
Alanko - ja bardzo serdecznie proszę o przepis na sernik .. ale jeszcze serdeczniej na te piernikialana pisze: Już tłumaczę o co chodzi z tym sernikiem. Ser powstaje po zagotowaniu mleka oraz dodaniu do niego jajek i śmietanyPotem dodaje się pozostałe składniki. Jak Was interesuje przepis, to dajcie znać, prześlę
Ale teraz robimy sobie wolne z pieczeniem, bo zbyt często wypiekamy słodkości (tak do świąt, zeby w Boże Narodzenie ciasta lepiej smakowały), a pod koniec listopada będę robić dwa rodzaje pierników
Danuto, nawet tak nie mów, wypróbuj nasze przepisy i zobaczysz, że ani się obejrzysz jak będziesz wyciągać gotowe ciasto z piekarnika, ewentualnie z lodówki ;)KDanuta pisze:Dziewczynki aleście mi narobiły smaka tymi wypiekami
ja beztalencie kulinarne mogę tylko pomarzyć
Jolu znowu w jednym klubie gramyjol_ka pisze:u mnie zwykle jest tak, że się nakręcam na jakieś ciacho/ sałatkę/ czy cokolwiek innego z jedzenia, upitraszę a później nawet kawałka nie zjem