Słuchajcie nastał przełom mam pozwolenie

na wycinkę płożących iglaków, skalniak też będę likwidować bo mi się nie podoba i myślę że w jego miejsce posadzę coś ciekawszego

Wczoraj kupiłam w końcu sukienkę na sobotnie wesele ja już tak mam wszystko na ostatnią chwile
Olu no właśnie mam zamiar tak zrobić powiększyć tą rabatę tylko że tak na prosto równo jak się schody zaczynają chciałam posadzić bukszpany żeby dodać coś zimnozielonego. Jednak to już nie w tym roku.
Tulapku no na taką szarańczę nie ma rady musi się człowiek męczyć ja się śmieje że jak Misia złączyła by się z naszym Rafikiem i Krmelkiem chodzili luz pas po działce to chyba by nawet trawy nie zostało
Soniu masz racje tam to widać grubą kasę i wszyscy myślą że to takie normalne i każdego stać wywalić od razu 50/100 sadzonek, a jak nie masz kasy to nie masz prawa mieć ogrodu bo przecież wszystko zarezerwowane dla bogaczy. Jednak moim zdaniem nie zawsze to co drogie wgląda lepiej niż to co było zrobione mniejszym nakładem finansowym. Po prostu z nadmiaru gotówki ludziom się w duu.. przewraca i wszystkiego jest za dużo i ostatecznie widać kase ale brak gustu. Mój chłopak ma taką pracę że często jest w domach różnych gwiazd czy jakiś bardzo bogatych ludzi i czasem zrobi mi zdjęcie jak robią jakieś meble i powiem wam szczerze że nie dość że to nie ładne to i nie praktyczne. W dodatku wszyscy mają teraz tak samo w domach biały czarny i nic więcej.
Nie wiem ja jak nawet zarabiałam bardzo dużo to jakoś by mi i tak szkoda było kasy na taki ogród że wszystko od razu kupuje

Wczoraj kupiłam sobie dwie trawki po 5 zł hakonechloa i już widzę w nich potencjał na cztery sadzonki.( twoja szkoła

)
Moja siostra w tamtym roku kupiła sobie ładne żurawki i namówiłam ją żeby mi je dała to zrobię z nich kilkanaście sadzonek

i na jesieni się nimi podzielimy. Ogólnie to chyba mam zdolność przekonywania ludzi

Ja nie mogę sobie pozwolić na wydawanie na ogród jakiś nie wiadomych sum bo mam ważniejsze wydatki.
Zuza ( jak mi się wasze imiona podobają twoje i Soni

bo nie znam żadnych osób które je noszą ) wiesz ja ma posadzonego chopina zaraz obok ale na razie nie kwitnie i nie mogę zrobić porównania. Jedynie liście wydają mi się takie same.