anoli pisze:Wspaniałe okazy roślinek I piesio przesłodki, mój staruszek tez lubi wleźć w kadr Piękna paprotka, masz na nią jakąś metodę? Moje wyglądają żałośnie O szeflerce już pisałam, że cudna - ale pochwalę jeszcze raz
Generalnie przy paprotce nie robię nic. Podlewam ją regularnie-umiarkowanie, jest ona w małej doniczce, bo babcia kiedyś powiedziała mi, że paprotki lubią małe doniczki-więc trzymam się tej zasady, choc nie wiem czy faktycznie tak jest, no ale skoro babcia tak powiedziała:D
cissus wspaniały.... jak i reszta...
sundaville -okazała.... (aż mi serce pika)
Madziu, ja choruje na sundaville....
bo moja od Tereski chyba nie da rady, więc jakby co to pamiętaj o mnie....
sundaville kupiłam sobie na allegro:) i chętnie się podzielę z Tobą, także jak coś to daj znać:)
bo "kradną" sundaville
mój parapet jest do twojej dyspozycji
hehe:P byleby znak był zrozumiały:P swoją droga to ja nawet nie wiem jak sundaville się "okrada" a raczej "mnoży":) jakbys mogła mi przybliżyć trochę ten temat, bo się zastanawiam zdaje mi się że się cos wyrywa... )
Madzia0400 pisze:
hehe:P byleby znak był zrozumiały:P swoją droga to ja nawet nie wiem jak sundaville się "okrada" a raczej "mnoży":) jakbys mogła mi przybliżyć trochę ten temat, bo się zastanawiam zdaje mi się że się cos wyrywa... )
może nie wyrywa, ale odcina wierzchołek-kawałek, z paroma listkami....
Chcę Wam zaprezentowac mojego małego ogrodnika:) cały czas się czaił kiedy robiłam zdjęcia roślinkom także postanowiłam zrobic mu osobno i wszystkim pokazać:)