Gabrysiu, to forum, jak widac, to kopalnia pomysłów różnych i różnistych, niekoniecznie ogrodniczychgiza pisze:Ellaa, ale podsunełas mi pomysła...
To mi podsunęło pewną myśl...na co ten mój znajomy stosuje ów preparat...przecież nie od dziś wiadomo, że chłopy, to p... na baby....giza pisze:ale za to jak będziemy miały cieczkę i pójdziemy sobie na spacerek.....
Gabi próbuj, próbuj.... za którymś razem musi się udac....Gabriela pisze:Elu, nie wiem czy dam radę stanąć na rękach...
Przecież to nie ja je zajadam, to i skąd mogę wiedziec....chociaż z drugiej strony, to by się czasami nawet przydało....Gabriela pisze:A jak będę zażywać takie chrząstki dla psów, to nie będę szczekać ?
No widzisz.....to nawet różnicy nie poczujesz....Gabriela pisze:A może warczeć będę, choć czasami mi się to już zdarza, że warczę na M.
Otóż to.... dlatego ja w swoim 'królestwie' sama wolę sobie wszystko, albo prawie wszystko, zrobic po swojemu... ;:35Gabriela pisze: są takie "roboty" które chłopy chcą robić na ilość, a nie na jakość...
A szanowny OZ ma pretensje jak mu zwrócę uwagę.
Mimo wieku, oni zawsze mają..... naście latGabriela pisze: Za wszelka cenę chcą się sprawdzać, tak jakby mieli naście lat...![]()
![]()
To Ci się udało...giza pisze:To lecimy dalej![]()
Wiesz Elu, ja też większość robię sama, bo i tak przeważnie trzeba coś poprawić.Ellaa pisze:Otóż to.... dlatego ja w swoim 'królestwie' sama wolę sobie wszystko, albo prawie wszystko, zrobic po swojemu... ;:35Mimo wieku, oni zawsze mają..... naście latGabriela pisze: Za wszelka cenę chcą się sprawdzać, tak jakby mieli naście lat...![]()
![]()
![]()
Ostatnio mój M wgrał sobie grę Gothic Noc Kruka i wieczorami 'gania' z Orkową Zgubą za potworami![]()
![]()
Nie mogą się wyżyc w nudnym realu, to sobie to wetują w wirtualnym świecie, przynajmniej... niektórzy![]()
![]()
A ja co....biedulka, nie mam wtedy dostępu do komputera![]()
, a w tą grę, to i 2 miesiące można grac bez przerwy....
![]()
![]()
I wcale mu się nie dziwię Grażynko, jest naprawdę dobry...kogra pisze:Ten obrazek z gołębiem studiującym - Jak ............, mój M wkleił sobie zaraz do "ulubionych" plików.
Świetny i jakże prawdziwy........:P
Tak, niezły... taki "Picasso" - tylko że szary...Jadzia1 pisze:Gabrysiu ale jakby tak trafiły w szybę to mógłby wyjść nie zły obrazek