Twój balkon jak zwykle piękny, uporządkowany i gotowy na wypoczynek - nawet światełka są!
I rośliny w takiej harmonii, no i strasznie mi się podobają wszystkie uchwyty na doniczki. Zwłaszcza ten "liściasty" na trzy rośliny i ta metalowa ażurowa skrzynka, świetne są.
W ogóle nie miałam pojęcia, że jest coś takiego jak fuksja płożąca, ona też będzie kwitła?
Moniczko dziękuję Ci za podpowiedzi o odmianach pelargonii pelargonie miałam od zawsze,ale żadne odmianowe i na odmianach zupełnie się nie znam .Kupiłam tu na forum Stellar pomarańczową i w gratisie dostałam Stellar białą więc myślałam że to odmiana
Witam Moniczko
Nie wiem czym się zachwycać w pierwszej kolejności, bo wszystko u Ciebie bardzo mi się podoba, tworząc piękną harmonijną całość.
Chylę czoła nad taką ilością pracy włożonej w dopieszczanie roślin, miejsca i w zorganizowanie wszystkich zachwycających szczegółów. Żabon i inne ciekawe stojące kwietniki i te na ścianach dodają uroku Twoim pięknolistnym Pelargoniom. Szykuje się u Ciebie wspaniały kolorowy busz, kiedy wszystko zacznie kwitnąć bujnie rosnąc.
Psia też jest śliczną ozdobą. A jakich roślin/pnączy pilnuje skrzacik na grzybku ?
O kurczę ale mi się podoba, rzeczywiście wszystko przemyślane i dopieszczone, fakt miałas na to czas ale efekt wow
Dodatki śliczne, wiszące kwietniki super. No i tylko u Ciebie można zobaczyć takie cudeńka jak pelargonia wyglądająca jak bluszcz i zwisająca fuksja
I wcale nie uważam że masz dużo doniczek, tak w sam raz jeszcze kawałek podłogi widać więc jest gdzie stąpać hihi.
Dziękuję bardzo za miłe słowa Bardzo się cieszę że balkonik się wam podoba
Teraz tylko foteczka kwiatuszka fuksji płożącej procumbens - jestem nią zauroczona - tempo wzrostu ma niesamowite.
Kwiatuszek mikroskopijny ale za to śliczny