Wszystko się kosmicznie szybko rozrasta i co raz częściej dopada mnie refleksja nad moją niefrasobliwością ogrodniczą

A ja myślałam, że raczej nie mam czego pokazywać...wszystkie fotki takie same jak te z poprzednich lat...no może tylko troszeczkę większy busz mi się zrobił... zaczyna być bardzo ciasno...asma pisze:... inną "twarz"swojego siedliskaten sam,a taki inny ogród ...
Poprzedni rok i minimalna praca w ogrodzie, bo chyba dosłownie tylko "codziennie po godzince" dały krzaczorom tyle swobody, że te nie trzymane w ryzach rozrosły się bezpańsko zagłuszając się wzajemnie i zasłaniając dom. Bukszpany, iglaki, krzewy...nic nie kształtowane...drewutnia pisze:Wszystko urosło, tylko dom jakby zmalał
To zapraszam na kolejny spacerek...Iw pisze:czekam z nicierpliwością![]()
Wandziu...to mnie zawstydziłaśwanda7 pisze:...Zawsze byłaś dla mnie źródłem inspiracji i zachęty do doskonalenia rabat. "Mam" niektóre fragmenty Twojego ogrodu u siebie...
...i tu przyznam się...że pisząc posty na forum i wstawiając fotki ze swojego ogrodu mam wrażenie, że sama siebie motywuję do dalszej pracy i do wdrażania nowych pomysłów na własnym podwórku...A, że nowych inspiracji pełna głowa...tak jakoś sobie pomyślałam, będąc z Wami na forum łatwiej mi pójdzie z nowymi planami. A jak będzie to się zobaczy...A czy Wy też tak macie ...że forum dodaje Wam energii...?wanda7 pisze:...I bardzo bym chciała, żebyś powróciła do nas na stałe, abym mogła się z Tobą dzielić doświadczeniami ogrodniczymi.
dzięki...drewutnia pisze:Czy dodaje energii, jak patrzę na Twój piękny ogród to tak...