anabuko1Aniu piwonia rzeczywiście mi się udała szczerze mówiąc to wpadłam po uszy moje nowe chciejstwo to piwonie, co to będzie.............kasa kasa,
Dla Ciebie bratki które w tym roku mnie zachwycają, ciągle kwitną
takasobie, duju Miłko, Justynko - Winchester Cathedral to piękna różyca, zdrowa tylko dlaczego taka kolczasta,
kogra Grażynko lista chciestw duża przestałam już nad każdą się użalać, nie trudno będzie druga . Gozdzikowe to u mnie dzięki obie
Margo2Gosiu u mnie zmiany wymuszone sytuacją, jakoś trzeba sobie radzić, zapraszam
Alchymist szaleje
justyna_glJustynko u mnie róże, piwonie dopiero zaczynają, pewnie u Ciebie też
Piwonia Scarlet O'Hara
Piwonia Lavender - tegoroczny nabytek, tylko fotka byle jaka, to słoneczko winne a nie
mati1999 Piwonia ma 5 sezon, warto ja mieć, szapach obłędny a kwiaty wielkie.
Chippendale lubi słoneczko choć u mnie w tym roku jakieś dziwne kwiaty, lałam wody bo chyba sucho miał, na jednym krzaku a drugi jeszcze nie pokazał jest w półcieniu, zobaczymy.
plocczankaLucynko pewnie już u Ciebie różyce kwitną u mnie już zaczynają
Cler Renessance
JAKUCH Jadziu dla Ciebie Sombreuil
beatrix+Beatko szukałam i znalazłam, podeptałam twój ogródek sorki ale taka jestem
stasia_ogrod Stasiu co nie robimy dla naszych roślinek
RU w pąkach startowych
karolacha Karolinko powolutku wszystko zaczyna kwitnąć i cieszyć
Lichtkonigin Lucia
trzynastka, Annes 77, Eliza52, Pashmina2006, gracha
W końcu doczekaliśmy się, że roślinki poczuły lato i kwitna, piwonie u mnie i pewnie u Was nieco z opoznieniem ale co tam zapach zabójczy różyce tez się nie dają, buziaczki Kochani i zapraszam
Fresia
Ignis05, ASK_anulla,an-ka, Prymulka, dorotka350 tunele będą ale to jeszcze czas choć już zaczynają się powoli pnąć, dobrze że mi kibicujecie
Clair Matin
W głębi LL, po lewej White New Dawn i Gardina
Veltava i Giardina wkrótce będzie uścisk hahahaha
Pnąca Gloria Dei
dzięki za cierpliwość, pozdrawiam i zapraszam