Taaa Żebym jeszcze miała co Nie mam tylu kwitnących, co Ty na koszyczek bym uzbierała i co dalej pamiętam, że jak byłam mała i sypałam kwiatki, to mi koszyczek starczył na zaledwie jeden Święty, Święty.... i później mi nikt nie chciał dosypywać
Moni ojej , nie masz kwiatków do sypania
A ja dla koleżanki wnuczki dałam pełną reklamówę , wystarczy dla kilkoro dzieci
Też pamiętam jak sypałam kwiatki to głównie z dzikiego bzu i trochę piwonii, brat starszy mi dosypywał , ale zawsze to było mało bo myśmy sypały garściami a droga dłuuuga
Na pociechę moje róże dzisiaj rano. Normalnie od wczoraj dużo więcej kwitnie . jak tak dalej pójdzie to za kolka dni będzie po ptokach nie zdążę się nacieszyć. Ale póki co są i kwitną
A dla Ciebie Stasiu rwie czeresnie
No i naskub sobie różyczek do koszyczka , do sypania
Karolinko - normalnie kwitniesz i emanujesz taką energią jak Twoje Arboretum
A czereśni to zazdroszczę
Ja raczej niejadek jestem, ale po sezonie czereśniowym to parę kilo mnie przybywa
Fotkuj wszystko co tam masz, bo pięknie masz
Karolciu Twoje drzewa różane są przepiękne. To prawda ,że wiele kwiatów szybko przekwita ale na osłodę dla nas kwitną inne nie mniej piękne. Oby wiosna i lato trwały jak najdłużej.
Moni tak myślałam ,ze Twoja córcia sypała kwiatki a dumna mama dosypywała, dosypywała.... szkoda,że moje już wyrosły chyba w przyszłym roku ja się skusze
-- 4 cze 2015, o 19:11 --
Tulap no Ty to zawsze widzisz nie to co najważniejsze tyle kwiatków pokazałam a Ty zauważasz co ?.....
-- 4 cze 2015, o 19:12 --
Beata kwiatki przekwitają , ale to nic ,u mnie będą następne tak do jesieni
Już czereśnie!!! Pewnie jakieś wczesne! Uwielbiam czereśnie!
Wiedziałam, że jak róże się zaczną, będzie co u Ciebie oglądać. Ja unikam takich okazałych, a i tak mi się kilka trafiło, bo jak tu im się oprzeć?
Miłko tak to są wczesne czereśnie, już dawno mamy , dzielimy się ze szpakami , ale one nie maja jeszcze takiego smaku. Lecz są beż robaków , bo na takich wczesnych nie zdążą się zalęgnąć. na późne teraz pryskają, a ja mam bez oprysków i to jest ich wartość
Ja właśnie mam takie róże na drzewach bo na inne mało miejsca, a te nic nie zajmują, drzewo i tak rosło Dopiero zaczynają kwitnać
-- 4 cze 2015, o 19:44 --
Krysia dzięki, róże rosną na drzewie na wys. ok 7 metrów, są faktycznie niesamowite , dopiero zaczynają spektakl