Zieloni mieszkańcy :)
To dziękuje bardzo za natchnienie Effa
teraz i ja wiem, jak chce żeby wyglądało moje idealne epi :P
Witam u siebie, Zeniu
Ciesze się, że zaglądnęłaś - bardzo mi miło
Kwiatków jeszcze nie liczyłam, ale to dobry pomysł. Jutro niedziela, więc czas na pewno będzie :P Wiele roślinek jest w malutkich doniczusiach lub nawet kubeczkach, więc z pewnością troszku się uzbiera.
Z miejscem u mnie nie ma problemów - mam duży dom. Ale... parapety już powoli do granic możliwości wypełnione, szczególnie przez młodziutkie szczepki.

Witam u siebie, Zeniu

Kwiatków jeszcze nie liczyłam, ale to dobry pomysł. Jutro niedziela, więc czas na pewno będzie :P Wiele roślinek jest w malutkich doniczusiach lub nawet kubeczkach, więc z pewnością troszku się uzbiera.
Z miejscem u mnie nie ma problemów - mam duży dom. Ale... parapety już powoli do granic możliwości wypełnione, szczególnie przez młodziutkie szczepki.

-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam!Oj zielono u ciebie i to nawet bardzo,młodych nasadzeń masa
.na pewno będę tu zaglądać
.

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wrrr.. nie wkleiło się
2 razy reo: od Ani Cz. i jedno przesadzone ( dlaczego jego liście są takie wiotkie, a nie sztywne
)

Takie sobie skubnięte ze szkoły ( nie mojej)

Jedna z łodyżek Difci (od Kari) wreszcie ruszyła
jakieś chwaściki wyszły, ale taką felerną ziemie do kwiatów niestety zakupiłam

Roślinka ( nie znam nazwy), którą dostałam:
Tak kwitnie:
I z ostatniej chwili ( przepraszam za jakość, ale brak dobrego światła... i fotografa :P )

2 razy reo: od Ani Cz. i jedno przesadzone ( dlaczego jego liście są takie wiotkie, a nie sztywne

Takie sobie skubnięte ze szkoły ( nie mojej)

Jedna z łodyżek Difci (od Kari) wreszcie ruszyła

Roślinka ( nie znam nazwy), którą dostałam:

Tak kwitnie:

I z ostatniej chwili ( przepraszam za jakość, ale brak dobrego światła... i fotografa :P )