Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tesko,na pewno łzy ci polecą przy ścinaniu
Izuniu ja nie mam gdzie przechowywać doniczkowców,bo to raczej musi być chłodno dla nich
Gosiu też Ci życzę,ale już spokojnego popołudnia i wieczorku
Grażynko Abrahama ci zazdroszczę
Haneczko dzięki,że zamówiłaś ciepełko
,nawet nie jest źle dzisiaj u nas
,pa.

Izuniu ja nie mam gdzie przechowywać doniczkowców,bo to raczej musi być chłodno dla nich

Gosiu też Ci życzę,ale już spokojnego popołudnia i wieczorku

Grażynko Abrahama ci zazdroszczę

Haneczko dzięki,że zamówiłaś ciepełko

Halinko dalie wykopane choć powiem Ci, że żal mi było ich wykopywać bo jeszcze kwitły .
Ale musiałam to zrobić bo nie wiem kiedy te mrozy przyjdą ,a ja z tą nogą też nie wiem co będzie więc wolałam to zrobić teraz.Halinko dalie dla Ciebie spakowane i jutro Ci wyślemy .
Kochanie nie pisałam kolorów bo myślę ,że fajnie jest czekać i myśleć jak zakwitnie , myślę ,że się nie pogniewasz ,że tak zdecydowałam . Halinko ale te kolory o które prosiłaś są na pewno
Pozdrawiam serdecznie
Ale musiałam to zrobić bo nie wiem kiedy te mrozy przyjdą ,a ja z tą nogą też nie wiem co będzie więc wolałam to zrobić teraz.Halinko dalie dla Ciebie spakowane i jutro Ci wyślemy .
Kochanie nie pisałam kolorów bo myślę ,że fajnie jest czekać i myśleć jak zakwitnie , myślę ,że się nie pogniewasz ,że tak zdecydowałam . Halinko ale te kolory o które prosiłaś są na pewno

Pozdrawiam serdecznie

- hal1959
Gieniu mi też szkoda ścinać,więc tak się ociągam,na razie ciepło,więc poczekam jak się ochłodzi zetnę wszystkie do wazonu
,kany wykopałam,włożyłam w trociny i będę czekać do wiosny z niepewnością,bo mam je pierwszy rok
Jadziu cieszę się z dalii,kolory mogą być zmieszane,ważne że inne od moich,swoje też mam zmieszane
Dziękuję ,pozdrawiam.Pamiętaj bądź ostrożna z tą nóżką chorą,bo jak pojedziesz następnym razem na Krym z chorą nogą
Izuniu Ty to taka przykładna ogrodniczka,wszystko robisz w swoim czasie
Ja wykopane cebulki czy bulwy włożyłam do kartoników z trocinkami i ładnie obsychają,sprawdzam co jakiś czas,bo boję się żeby nie zgniły.
Asiu ja już mam wszystkie ciepłolubne w piwnicy
.
Gazania stoi na parapecie i dalej kwitnie,tylko nie chcą się rozchylić płatki kwiatków,bo za mało słońca

Jadziu cieszę się z dalii,kolory mogą być zmieszane,ważne że inne od moich,swoje też mam zmieszane

Izuniu Ty to taka przykładna ogrodniczka,wszystko robisz w swoim czasie

Ja wykopane cebulki czy bulwy włożyłam do kartoników z trocinkami i ładnie obsychają,sprawdzam co jakiś czas,bo boję się żeby nie zgniły.
Asiu ja już mam wszystkie ciepłolubne w piwnicy

Gazania stoi na parapecie i dalej kwitnie,tylko nie chcą się rozchylić płatki kwiatków,bo za mało słońca

Halinko ja robię to co inni... czytam i robię to samohal1959 pisze: Ja wykopane cebulki czy bulwy włożyłam do kartoników z trocinkami i ładnie obsychają,sprawdzam co jakiś czas,bo boję się żeby nie zgniły.

Ale czekaj bo mnie zmartwiłaś... ja tak normalnie w gazetę włożyłam ... mówisz, że trzeba w trociny???
Mogą być takie dla zwierzątek???? czy jakieś specjalne?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hal1959
Mój M załatwił mi trociny,takie fajne wiórki od znajomego,który robi schody i ma takie odpady,córka dla chomika je brała.Ponoć lepiej się przechowują w trocinach,bynajmniej bulwy begonii ładnie podeschły,myślę,że to fajne rozwiązanie,mieczyki też wyglądają zdrowo.Kartoniki z trocinkami i bulwkami postawiłam na regale,przechodząc zawsze sobie zajrzę czy oki i idę dalej 

aha ... to ja zobaczę, czy mi po szynszylce nei zostało ... dzięki Halinko 'cmok'hal1959 pisze:Mój M załatwił mi trociny,takie fajne wiórki od znajomego,który robi schody i ma takie odpady,córka dla chomika je brała.Ponoć lepiej się przechowują w trocinach,bynajmniej bulwy begonii ładnie podeschły,myślę,że to fajne rozwiązanie,mieczyki też wyglądają zdrowo.Kartoniki z trocinkami i bulwkami postawiłam na regale,przechodząc zawsze sobie zajrzę czy oki i idę dalej
z uśmiechami Iza
u liski
u liski