Janku
Fachowo i elegancko zrobiona konstrukcja , dzięki niej nie będziesz mieć kłopotu w sezonie z jej pędami bo latem tak szybko przyrastają ,że az wierzyć się nie chce.
bologno aż mnie zatkało
Takie proste a tak genialne
Żebyś Ty wiedział, co ja wyprawiałam z mocowaniem sznurków w glebie. Pętelki na końcach robiłam i przytwierdzałam ...... szpilkami namiotowymi
A tu - proszę. Kawał kantówy i cacy jest .
Bez dwu zdań - dla mnie przebój sezonu
Moja cyklanterka wygląda dziś tak
Po kilku latach uprawy nigdy nie widziałam ślimaków na niej i już nawet myślałam, że one tego smaku nie lubią a tu patrzcie ... jednak lubią i "zakąszają dzikiego ogórka" po granulkach .
Przykre, dlatego zawsze warto mieć zapas nasion lub sadzonek - małe opóźnienie ale szkodę jest czym uzupełnić.
Wiem jedno i drugie też.Pierwsze jedno to takie,że c.na konstrukcji da radę.Drugie jedno to takie,że smakiem nie powali,bo prawie go nie ma.Przynajmniej dla mnie.
Jako że jest bezsmakowa można uznać ten fakt za mały plus .
Smak można regulować przyprawami, gorzej jakby miała nieprzyjemny smak bo wtedy zawsze, nawet po dodaniu przypraw gdzieś by przebijał przez to wszystko.
kaLo pisze:Wiem jedno i drugie też.Pierwsze jedno to takie,że c.na konstrukcji da radę.Drugie jedno to takie,że smakiem nie powali,bo prawie go nie ma.Przynajmniej dla mnie.
ha ha ha ha ha
Z zasmażką, kartoflami i piwem .......... duuuuużo piwa
Piotrusiu,kubeczki mam fantastyczne!Dzięki nim moje BMI mówi mi,że jestem 2x za niski. .Jeśli każdy może odkryć swój smak,to znaczy że jest on nie na języku,tylko w głowie.