No to pokazuje palcem --- http://img4.garnek.pl/a.garnek.pl/029/2 ... djecie.jpg
mam białą...różowej nie.Będzie pogoda to ja sie tam zjawię....albo TY u mnie, po drodze z B.
No żesz pisałaś rabata biało niebieska to myślałam, że ona taka niebieskawa i że zdj nie takie. Ale tak-chodzi mi o różową.
Aniu dziękuję i cieszę się że Ci się podoba .Różyczka to "Star Profusion"...mój najnowszy różany nabytek...nie wiem jak z zimowaniem,ale urocza jest i godna uwagi.
Mówisz że nie masz takiego orlika....jeśli chcesz to zbiorę dla Ciebie nasionka-chcesz? Aga, tak trochę się ich uzbierało,ale nie wszystkie rosną na biało-niebieskiej rabacie....
tylko te niskie,wysokie mają inną miejscówkę Grażka to pamiętaj że mam z niej nasionka zebrać.....na wypadek gdybym ja zapomniała Justynko jeśli Ci się tylko podoba zaglądaj kiedy zechcesz...umowna furtka do mojego ogrodu zawsze jest otwarta dla gości Mariolka poczekaj aż ogród odchaszczę,trawkę wykoszę bo po tych deszczach,to zgroza patrzeć na ten mój ogród nie mówiąc o tym żebym komuś miała jeszcze go pokazywać Dorotko dziękuję Niestety nie wiem co to za licho.Pryskałam przed deszczami i trochę tego było mniej,a dziś widzę od nowa plaga.Pożerają wszystko w szalonym tempie Jutro pasowało by znowu prysnąć tylko że czasu nie będę mieć,a po jutrze....hmmm,mam nadzieję że wszystkiego nie zeżrą
Witaj Grażynko,wpadłam do Twojego ogrodu i podziwiam ile roślin w nim rośnie i pięknie ułożone no i pięknie rozrośnięte ,azalii taka ilość ,bardzo je lubię,oglądnęłam wszystko od początku i podziwiam Cię za takie przeróbki,ale super to wymyśliłaś ,tylko dołożyłaś sobie dużo pracy,ale już jest i po problemie ,można tworzyć znowu nowe rabaty ,bo jak znam tutaj trochę osób,to wszystkim ciągle mało i każdemu ubywa tylko trawnika pozdrawiam i dobrej nocki życzę
Witam niedzielnie Martuś cieszę się że mnie odwiedziłaś
Dziękuję za miłe słowa...miło mi że Ci się podoba
Fakt trochę pracy było przy przeróbkach....ale sama wiesz,że gdy się to lubi to taka praca to sama przyjemność
Danusiu za to Ty masz tyle niepowtarzalnych rarytasków,że takie zwykłe azalie możesz sobie w innych ogrodach pooglądać