Moja nowa wymarzona działka cz.9
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja nowa wymarzona działka cz.9
Jakie miłe chwile spędziłaś ze swoją trójką 

- sweetdaisy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko, cudowny spacerek na łonie natury
Dobrze, że pogoda dopisała 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak Grażynko najpiękniejsze chwile z naszymi wnukami, tym bardziej, że nie często możemy cieszyć się całą trójką
Zuziu, to piękne okolice, i w takim towarzystwie nie mogło być inaczej
No to muszę udokumentować to co zobaczyłam na działeczce

Truskaweczki opielone i cała skarpa Aronii kwitnie

Figa przetrwała i nawet małe figi już ma

I jeszcze kwitnące

Zuziu, to piękne okolice, i w takim towarzystwie nie mogło być inaczej

No to muszę udokumentować to co zobaczyłam na działeczce

Truskaweczki opielone i cała skarpa Aronii kwitnie

Figa przetrwała i nawet małe figi już ma

I jeszcze kwitnące

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Iwonko masz śliczne skalniakowe roślinki .No tak wnusie to raj moi to już kawalerowie jeden za miesiąc się żeni, a drugiemu stuknie 18,ale jak byli mali miałam ich calutki czas pod ręka .Patrzyłam jak dorastają chorują, zakochują się. Teraz tylko czekać na prawnuki ,więc ciesz się swoimi póki są mali
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Nie ma to jak jak czas spędzony z wnukami . Piękny wypad plenerowy z tak uroczymi szkrabami .
Iwonko ale kolorowo na Twoich rabatkach , tulipanki jeszcze kwitną i figa mnie zaintrygowała , czy ona da radę w ogrodzie czy trzeba ją jakoś specjalnie przechowywać ? widziałam w Lidlu już miałam ją kupić ale zrezygnowałam .
Iwonko ale kolorowo na Twoich rabatkach , tulipanki jeszcze kwitną i figa mnie zaintrygowała , czy ona da radę w ogrodzie czy trzeba ją jakoś specjalnie przechowywać ? widziałam w Lidlu już miałam ją kupić ale zrezygnowałam .
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Wnuki to sama radość szczególnie gdy są małe bo te duże to już myślą o innych sprawach i rzadko wpadają do babci .. U mnie rozsiały się dwa białe głogi ,szkoda że ptaki nie przyniosły nasionek czerwonego .. na tulipany poczekamy do drugiej wiosny ale w ogrodzie i tak zawsze coś pięknie kwitnie ..
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

U Ciebie to chyba klimat śródziemnomorski, nawet oliwka rośnie i do tego owocuje

Jabłonki z nasionek

Uroczy wypad z wnukami

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Do mnie też córka z wnusią przyjechała będą do jutra .Iwonko piękna rodzinna wycieczka .Moje dzieci miały i mają dwie babcie ,ale tak naprawdę tylko jedną ,która dba o dobre relacje z nimi od ich urodzenia ,A ta druga niestety nigdy .
Ogród masz śliczny
Ogród masz śliczny

Pozdrawiam Alicja
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Dzieciaczki słodkie
i śliczne
a przyroda w pobliżu Ciebie powalająca
W ogrodzie też wszystko pięknie kwitnie, super ogród

W ogrodzie też wszystko pięknie kwitnie, super ogród

- magry
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Średniak zaskakuje mową jeszcze mniejszego ? Bo coś tak pamiętam,że jakoś niezrozumiałym językiem do niego mówił.A może coś u mnie poprzestawiało się i gdzie
indziej to było.Dzwonki różowe ładne są ale nazwy nie ma ?
indziej to było.Dzwonki różowe ładne są ale nazwy nie ma ?
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witajcie kochani, ja dziś małe święto miałam i z tej okazji M zabrał mnie na wycieczkę na nasze kochane morze, było fajnie, zwiedzania trochę i podziwiania sporo
Jadziu masz racje, czas szybko leci a wnuki dorastają, więc jak najwięcej chciała bym z nimi spędzać czas i staramy się
Marysiu krajanko, figa moje rośnie w ogrodzie, na zimę ją okrywam słoma i włókniną, daje radę, widzisz nawet ma owoce
Maniusi masz racje, te duże to już mają swoje sprawy, my na razie cieszymy się, że nasze maluchy chcą z nami przebywać, na wycieczki jeździć, a głóg czerwony jest cudny, a białe i u mnie się rozsiewają, albo ptaszki przynoszą, nie wiem, ale na starej działce rosną
Ewunia, no bardzo bym chciała taki klimat ale niestety, zimno, a działka od północnej strony, ale rośliny jakoś sobie radzą na szczęście, tylko, że to nie oliwka Ewciu a figa
Alu nasze wnuki tak się złożyło, że maja więcej babć, nawet dwójka ma dwie prababcie, a średniak ma jedną prababcię, ale nie wszystkie chętnie z nimi spędzają czas, my chcemy z nimi spędzać każdą wolną chwile, jeśli tylko to możliwe, a rodzice nie mają innych planów, to nasze wielkie skarby
Karolka dziękuje, ale mój, Twojemu to nie dorówna , masz tyle cudnych roślin
Janku, średniak mieszka w Berlinie, chodzi do przedszkola niemieckiego, ja z nim nie zawsze się dogadam, bo mówi co prawda po polsku, ale łatwiej mu po niemiecku, ale już dajemy rade
, dzwonki to ENKIANT DZWONKOWATY RÓŻOWY

Jadziu masz racje, czas szybko leci a wnuki dorastają, więc jak najwięcej chciała bym z nimi spędzać czas i staramy się

Marysiu krajanko, figa moje rośnie w ogrodzie, na zimę ją okrywam słoma i włókniną, daje radę, widzisz nawet ma owoce

Maniusi masz racje, te duże to już mają swoje sprawy, my na razie cieszymy się, że nasze maluchy chcą z nami przebywać, na wycieczki jeździć, a głóg czerwony jest cudny, a białe i u mnie się rozsiewają, albo ptaszki przynoszą, nie wiem, ale na starej działce rosną

Ewunia, no bardzo bym chciała taki klimat ale niestety, zimno, a działka od północnej strony, ale rośliny jakoś sobie radzą na szczęście, tylko, że to nie oliwka Ewciu a figa

Alu nasze wnuki tak się złożyło, że maja więcej babć, nawet dwójka ma dwie prababcie, a średniak ma jedną prababcię, ale nie wszystkie chętnie z nimi spędzają czas, my chcemy z nimi spędzać każdą wolną chwile, jeśli tylko to możliwe, a rodzice nie mają innych planów, to nasze wielkie skarby

Karolka dziękuje, ale mój, Twojemu to nie dorówna , masz tyle cudnych roślin

Janku, średniak mieszka w Berlinie, chodzi do przedszkola niemieckiego, ja z nim nie zawsze się dogadam, bo mówi co prawda po polsku, ale łatwiej mu po niemiecku, ale już dajemy rade

No,to pewnie się ucieszyłaśno a co ja sobie myślę
Mam nadzieję,że wszyscy zadowoleni
kończ...
To czekam na fotki ogrodowe
Mam nadzieję,że wszyscy zadowoleni

To czekam na fotki ogrodowe

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Fajnie mieć tak wspaniałego M pamiętającego o rocznicach .Trzeba się nacieszyć wnukami póki można, bo one zbyt szybko dorastają
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Iwonko
Ale mile spędziłaś czas
Wnuki są
Wspaniała wycieczka i zdjęcia przepiękne zrobiłaś
Okolice masz cudne .
Pozdrawiam i zdrówka życzę

Wspaniała wycieczka i zdjęcia przepiękne zrobiłaś