Zuziu na pewno i u Ciebie pięknie zakwitną
Soniu hosty lubią lekko kwaśne podłoże więc - myślę ,że igły im nie zaszkodzą
Tutaj masz prawdziwego speca od host
http://encyklopediahost.info/sciolkowanie.html ajego aranżacje można znależc w dziale hostowym, ale ostrzegam - możesz polec
Aniu oj nie uwierzysz ale są hosteczki które wyszły i prawie ich nie ma bo ślimory zeżarły
Anitko dla mnie wszystkie są ładne i mogłyby wszystkie przyrastać tak jak te najzwyklejsze, a np Liberty ma trzy kly i nie zamierza w tym roku się popisać - powolnica jakich mało
Aniu Blue Ivoryjest u mnie czwarty sezon - kupiłam 2 kłową - w następnych latach przyrastała o dwa kly czyli 2-4-6
w tym ma 14

to mała hosta i tego nie widać- jednak wiosną świeci na rabacie
Ewciu - cieszę się - niech zdrowo rosnie i pięknie kwitnie- daj jej papu
Karola Funkie zagościły u mnie na działce jako pierwsze i co roku cos tam kupiłam - mam ich około 70 odmian,ale cieżko na moich piachach się rozrastają, a chciałoby się już duże kępy
Gosiu teraz mnie zagięłaś bo naprawdę nie wiem dlaczego tak tnę

Gdy pierwszą posadzilam jesienią to wiosną ją skosiłam bo nie zauważyłam- ładnie odrosła ,więc tak tnę
Milenko -witaj- teraz jest czas kiedy jesteśmy w ogrodach i nie mamy za wiele czasu na FO
----------------------------------
Nie mam co pisać ,bo na działkę jadę dopiero jutro z uwagi na jutrzejszą wizytę u lekarza- także świeże fotki będą może w niedziele a póki co kilka zdjęć z zeszłego tygodnia
Bałtyk w sloneczku
Hosta June - w zeszłym roku oddzielony jeden kieł od matki - w tym roku powraca do hosty od ktorej pochodzi czyli Halcylon - muszę ją oddzielić bo zielona ją zdominuje
Widać ze French Quarter kwitnie - mam zamiar w tym roku zebrać z niej nasiona i wysiac- może coś do mamusi podobne wyrośnie

Pozdrawiam. Ewa