Ogródek brunetki...cz.1
Chciałam pokazac moje chryzantemki
na razie rosną sobie jeszcze w doniczka ale juz niedługo bedą przesadzone do gruntu........
tylko zastanawiam sie gdzie???
bleee nie chce działac fotosik ...ciekawe czemu
ale chyba sprawca jest ten silny wiatr który hula tu i ówdzie a nawet przez jakis czas internet tez nie działał
ojeje no to nic czekamy na fotosik
o jest!!!

na razie rosną sobie jeszcze w doniczka ale juz niedługo bedą przesadzone do gruntu........
tylko zastanawiam sie gdzie???
bleee nie chce działac fotosik ...ciekawe czemu
ale chyba sprawca jest ten silny wiatr który hula tu i ówdzie a nawet przez jakis czas internet tez nie działał
ojeje no to nic czekamy na fotosik
o jest!!!

- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zaglądają, zaglądają...
Najlepiej to widać po rosnącej liczbie odwiedzin, jaka jest przy każdym wątku. A że nie zostawiają śladow? Ma to też swoje dobre strony - wyobraź sobie, jak trudno przejść przez wątek liczący np. 100 stron

Najlepiej to widać po rosnącej liczbie odwiedzin, jaka jest przy każdym wątku. A że nie zostawiają śladow? Ma to też swoje dobre strony - wyobraź sobie, jak trudno przejść przez wątek liczący np. 100 stron

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Witaj Tajgus
Dzięki za wizytke
ciekawa jestem czy te klematisy przetrwaja u mnie a musze powiedziec ze bardzo ale to bardzo mi sie podobaja na razie rosna tylko słyszałam ze klematisy lubią miec troszke cienia
a co do chryzantem to pan powiedział ze sa zimujace w gruncie wiec mam nadziejje ze przetrwaja
Dzięki za wizytke
ciekawa jestem czy te klematisy przetrwaja u mnie a musze powiedziec ze bardzo ale to bardzo mi sie podobaja na razie rosna tylko słyszałam ze klematisy lubią miec troszke cienia
a co do chryzantem to pan powiedział ze sa zimujace w gruncie wiec mam nadziejje ze przetrwaja
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Reniu
Ja po raz pierwszy spaceruję po twoim ogródku , robiłam to powolutku kroczek po kroczku , bo zaciekawiły mnie Twoje pomysły - rabatki i skalniaczek
. Ja kawałeczek od domu też zakładam nowy skalniak, a że kamieni mam mało zastanawiałam się jak go wykończyć .... Nigdy nie używałam konarów bądż pniaków więc najwyższa pora spróbować, u Ciebie wyglądają bardzo ładnie
.
Pozdrawiam cieplutko

Pozdrawiam cieplutko