Witajcie
Teraz to troszkę się rozpiszę.
Bożenko dziękuję za tak miłe słowa, ja też nie byłem jeszcze w Twoim mieście ale przyznam się szczerzę że znam je ze słyszenia. Może jest nie wielkie ale jakie znane. I to się liczy. Mam nadzieję że w przyszłym sezonie pokażesz nam kwiatowe cuda z Kamienia Pomorskiego.
Aniu no chodzą takie słuchy i mam nadzieję że dworzec zmieni troszkę swe obliczę. Na pewno ma potencjał tylko szkoda że jest tak zniszczony. Podobnie jak Bożena uważam że w każdym mieście znajdzie się coś niezbyt reprezentacyjnego ale i coś bardzo ładnego. Na przykład jeśli chodzi o Kraków to zazdroszczę Wam tej starówki i Ogrodu Botanicznego a co do minusów to straszny tłok i jak słyszę w wiadomościach poziom zanieczyszczenia powietrza jest większy niż na Śląsku.
Isia to

to zapraszam na kawę po imprezie
Geniu i
Zosiu jesteście zawsze mile widziane. Przy takim towarzystwie zapomina się nawet o chorobie.
Giga - oczywiście rozumie, dlaczego Cię nie było w końcu ciężko pracowałaś a teraz jeszcze tyle do czytania

zmian na forum dużo a i pożytecznych informacji masa, więc spokojnie sobie przeglądaj. Byłaś pierwszą osobą która zostawiła wpis na moim wątku więc każde Twoje odwiedziny są dla mnie przyjemnością
Hektors - to bardzo się cieszę że masz sentyment do tego miasta. Mam nadzieję że i Twoja działka będzie bardzo atrakcyjna, a z tego co widziałem wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Zapraszam wszystkich ponownie