Jestem, tylko mój komputer jest w kącie. Bratanek podłączył się i nie ma możliwości zamiany.
Jeszcze tydzień. Wytrzymam.
Na działce jeszcze tulipany kwitną, ale to już końcówka.
Róże dostały pączków i już się cieszę na ich kwitnienie. Robię zdjęcia prawie codziennie, więc będzie co pokazać.
Biedna Tosia odcięta od świata ,bo przecież jak nie ma kompa to Masz chociaż okazję popracować na ogródku i na rabatkach przed domem .Czy kwitnie już Nevada ???? a Maigoldzik ???? Mój wygląda imponująco zresztą wszystkie pnące dadzą popis
Nevada słabiutka (przesadzona), a Maigoldzik - nie wiem gdzie siedzi Ale wszystkie posadzone pod siatką jeszcze słabiutko.
Jest on tam gdzieś, ale gdzie? Za to wszystkie pnące mają się dobrze!!! Będzie co podziwiać.
Bo to nasza Super Tosia Samosia! Zdolna Dziewczynka!
Idę popielić w ogródku, bo do czerwca już niedaleko i będzie straszny wstyd...
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
W poniedziałek dam wszystkim popalić. Narobiłam fotek z 3 ogródków.
Będzie co pokazywać.
Renata wypiel wszystkie chwaściory. Myślę, ze się uda wpaść do Ciebie tym razem, bo wracam sama
Jest cudnie. Dziś posadziłam zatrwiany i lobelię. Teraz u nas pada i koniec mojego czasu przy kompie.
Zatem!!! Do poniedziałku!!!!
Tosia1 pisze:
Renata wypiel wszystkie chwaściory. Myślę, ze się uda wpaść do Ciebie tym razem, bo wracam sama
Wszystkie?.... Usp... Muszę zmontować jakoweś oświetlenie i pielić dniami i nocami...
Zapraszam serdecznie!!!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...