Witajcie po dłuższej nieobecności.
Niestety brak czasu - praca, dom i jeszcze doszło mi mnóstwo szkoleń - czasami z jednego szkolenia biegłam na drugie
Myślami cały czas jestem na FO i myślę jak się u Was pozmieniało.

Na pewno każdy jest zapracowany ale teraz mamy fajny okres bo wszystko zaczyna pięknie rozkwitać. I aż mi żal siedzieć w pracy bo z chęcią pojechałabym na działkę popracować. Na marginesie: jestem teraz w pracy - w końcu dotarł do mnie internet bezprzewodowy.
Witch - dziękuję.

Zakupy ogrodowe to moja wielka słabość - no ale chyba większość z nas tak ma.
Madzia - oj robi się już pięknie i kolorowo - niestety chwaściory też szaleją i rosną jak szalone. No ale za bardzo by nam się nudziło jakbyśmy tylko raz wypieliły i miały pięknie do końca sezonu.
Paulinka - dziękuję.

Kloniki kupiłam przez przypadek - po prostu były w sklepie, w którym robiłam zakupy a że spodobały mi się to są i już.
Iwonko - witaj kochana - dobrze, że jesteś

Postaram się już bywać na bieżąco i nie robić sobie takich długoterminowych zaległości.
Monika - oj tak - czasami nie wiem jak się nazywam i mino szczerych chęci i tęsknoty za Wami

nie mam siły na pisanie.
Mam nadzieję, że ten szalony okres wreszcie minie, chociaż u mnie szaleństwo w pracy - ciągle nowe zadania i dodatkowe zajęcia. Ale pracować trzeba.
Kasiu - takie to już nasze uzależnienie.

Ale mi tam z tym dobrze, krzywdy nikomu nie robię a sama jestem szczęśliwsza.
Słoneczka Wszystkim życzę .