Ten sezon już mamy zamknięty ale postaram się pamiętać o tym w następnym.działa w roślinach jak glikol
W naszym rejonie w maju bywają przymrozki i właśnie w minionym sezonie 2-krotnie startowały niektóre krzewy i byliny.
Chodzi mi po głowie myśl ... czy wczesną wiosną taki oprysk (1 lub 2 razy) w pewnym stopniu dałby większą szansę młodym przyrostom na mniejsze zniszczenie ?
Jak sądzisz?
Metoda uprawy truskawek w tzw walcu będzie u mnie sprawdzona przy odmianie powtarzającej owocowanie bo jesienią więcej opadów, ziemia wychładza sie i nie zawsze wszystkie zdążą dojrzeć.

Mianowicie pojawiają się dziury na liściach i liście wydają się jakieś cieńsze. Co to może być?Oberwałem już te najbardziej chore ale widzę, że kolejne maja dziurki, nie mogę przecież wszystkich oberwać bo roślinka padnie
 Mianowicie pojawiają się dziury na liściach i liście wydają się jakieś cieńsze. Co to może być?Oberwałem już te najbardziej chore ale widzę, że kolejne maja dziurki, nie mogę przecież wszystkich oberwać bo roślinka padnie 

.
 .