Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2
Jolu sama nie wiem i liczę na pomoc na FO.Wiem tylko ,że wieloletnie a kupiłam bo mi się spodobało z wyglądu ,Ciekawa jestem jak zakwitnie całkowicie,jak będzie wyglądać .Fajne,prawda ?
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fajne .Gdzieś już widziałam ,ale nie pamiętam co to .Forumowicze pewnie szybko rozpoznają .
Mam takie same karagany i też obie na pniu .
Mam takie same karagany i też obie na pniu .
- anezob69
- 200p
- Od: 8 maja 2014, o 12:07
Beatko za każdym razem gdy tu zaglądam pokazujesz coś nowego. Piękne roślinki i ogród. Próbuję wgrać trochę zdjęć więc w między czasie zaglądam do waszych ogródków 

- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Beatko niesamowicie pieknie u Ciebie w ogródku, tak soczyście zielono i kolorowo. Jestem pod wrażeniem tej pięknej wiosny w Twoim ogrodzie ! Zwierzaki cudne, mam nadzieję, że kotek się na stałe zadomowi. To jeszcze maluch, trzeba go pilnować.
Cykaj zdjęcia, bardzo miło się je ogląda
Cykaj zdjęcia, bardzo miło się je ogląda

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- beacia0088
JolantaG Jolu już wiem nazwę tego kwiatuszka to jest Ptilot okazały.Dziwna nazwa ,ale kwiatek ładny.Karagany są cudne a jeszcze jak teraz kwitną to jest mega pięknie.

anezob69 Bożenko cieszę się ,że każdy coś znajdzie czego być może jeszcze nie widział.ja ciągle znajduję u innych roślinki o których nie miałam bladego pojęcia.Dlatego też między innymi lubię za to FO.Dziękuję i cieszę się,że się podoba
ostrokrzew cudnie kwitnie

enkant dzwonkowaty

złotokap

hortensja dębolistna

czosnek coraz piękniejszy

azalie i rododendrony już zaczynają powoli pokazywać swoje kolorki

iwwa Asiu kotek się zadomowił i to bardzo.Z moją psinką też nieźle szaleje więc jest okej,dla mnie to najważniejsze,że pies z kotem się dogaduje.Obie są cudne:)Dziękuję za pochwały i jest mi bardzo miło ,że podobają się moje focie i mój mały ogródek
Różyczki pnące już mają pączuszki

pęcherznice też

anezob69 Bożenko cieszę się ,że każdy coś znajdzie czego być może jeszcze nie widział.ja ciągle znajduję u innych roślinki o których nie miałam bladego pojęcia.Dlatego też między innymi lubię za to FO.Dziękuję i cieszę się,że się podoba

ostrokrzew cudnie kwitnie

enkant dzwonkowaty

złotokap

hortensja dębolistna

czosnek coraz piękniejszy

azalie i rododendrony już zaczynają powoli pokazywać swoje kolorki

iwwa Asiu kotek się zadomowił i to bardzo.Z moją psinką też nieźle szaleje więc jest okej,dla mnie to najważniejsze,że pies z kotem się dogaduje.Obie są cudne:)Dziękuję za pochwały i jest mi bardzo miło ,że podobają się moje focie i mój mały ogródek

Różyczki pnące już mają pączuszki

pęcherznice też

- beacia0088
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Betusia zaglądam do ciebie i tak sobie myślę,że przy okazji tworzenia ogrodu odkryłaś w sobie fotografa
i to nie byle jakiego
Nieważne jaka to roślinka,nie pytam jakim aparatem pstrykasz....delektuję się 

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Beatko ja też podziwiam Twoje zdjęcia - śliczne
Masz dużo pięknych roślin
i potrafisz im zrobić zdjęcia .
Na siódmym zdjęciu to co ??
Pozdrawiam

Masz dużo pięknych roślin

Na siódmym zdjęciu to co ??
Pozdrawiam

- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem z rewizytą. Warto było wybrać się do Ciebie. Ogród przeszedł niesamowitą metamorfozę. Masz ogromną ilość pięknych krzewów. Zadziwiła mnie też ilość wysiewów.
Zdjęcia robisz cudowne, takie szczegółowe zbliżenia roślin bardzo mi się podobają.
Zdjęcia robisz cudowne, takie szczegółowe zbliżenia roślin bardzo mi się podobają.
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Kokoryczka śliczna, nakręcam się ostatnio na nią
A te dzwonki, foto pod kokoryczką co to?

A te dzwonki, foto pod kokoryczką co to?
- beacia0088
bejka1970 Beatko z tym fotografowaniem to jest tak,jak dzieci były małe i dawały się fotografować to ja strasznie uwielbiałam to robić,teraz jak już urosły i chcę im cykać zdjęcia to jest weź się mamo i tyle z mojego focenia. Moi znajomi i rodzina zawsze z imprez,wesel itp mają masę zdjęć,które robię ,oczywiście ja robię innym,ale sama siebie na zdjęciach nie lubię.Więc cieszę się,że mam ten ogród to mogę robić to co lubię i nikt mi nie marudzi,że tu coś widać,tam mam za grubo itp itd.Nie uczyłam się nigdzie jak się robi,sama powoli dochodzę do pewnych możliwości i jakoś tam wychodzi,raz lepiej,raz gorzej,ale potem mam co zimą oglądać i wspominać.Ciszę się,że podobają się moje zdjęcia no i moje roślinki bo one są głównymi bohaterami 
TerDob Tereniu również dziękuję,nawet nie sądziłam,że kiedyś ktoś będzie podziwiał moje zdjęcia i że będą się podobać.To zasługa mojej nowej pasji ,którą w końcu realizuję -mój kochany ogród,który tworzymy z mężem i który jest dla nas odskocznią i oazą spokoju po ostatnich bardzo ciężkich kilku latach.Ta roślinka o którą pytasz to rodgersja kasztanolistna (zapytałam Joli bo od niej ją mam bo sama szczerze nie wiedziałam nazwy ).
slila1 Lidziu witam w moich skromnych progach:)Bardzo dziękuję za miłe słowa,które dodają mi skrzydeł.Jestem szczęśliwa ,że spełniają się moje marzenia i są doceniane w oczach innych.
sweetdaisy Zuziu kokorycz jest cudna i ja ją nabyłam na forum od Joli.Te dzwonki to cebulica hiszpańska.Ja mam fioletowe ale mam się wymienić z koleżanką na niebieskie jesienią.
Kochani chciałam wam pokazać jaką miejscówkę mój mąż przygotowuje na ognisko.

TerDob Tereniu również dziękuję,nawet nie sądziłam,że kiedyś ktoś będzie podziwiał moje zdjęcia i że będą się podobać.To zasługa mojej nowej pasji ,którą w końcu realizuję -mój kochany ogród,który tworzymy z mężem i który jest dla nas odskocznią i oazą spokoju po ostatnich bardzo ciężkich kilku latach.Ta roślinka o którą pytasz to rodgersja kasztanolistna (zapytałam Joli bo od niej ją mam bo sama szczerze nie wiedziałam nazwy ).
slila1 Lidziu witam w moich skromnych progach:)Bardzo dziękuję za miłe słowa,które dodają mi skrzydeł.Jestem szczęśliwa ,że spełniają się moje marzenia i są doceniane w oczach innych.
sweetdaisy Zuziu kokorycz jest cudna i ja ją nabyłam na forum od Joli.Te dzwonki to cebulica hiszpańska.Ja mam fioletowe ale mam się wymienić z koleżanką na niebieskie jesienią.
Kochani chciałam wam pokazać jaką miejscówkę mój mąż przygotowuje na ognisko.

- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Beatko fajne miejsce się szykuje. Ja myślę nad takim bez ławek, wyłożonym kamieniami, np. kiedyś kociołek powiesić. Nie mam dużej działki, więc muszę się zmieścić na tym, co mam.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
BEATKO ,robisz piękne fotki
.
To co podpisałaś jako hortensja drzewiasta, to h.dębolistna .
Tajemnicza roślinka ładna ,ale nazwa trudna do wymówienia i zapamiętania .

To co podpisałaś jako hortensja drzewiasta, to h.dębolistna .
Tajemnicza roślinka ładna ,ale nazwa trudna do wymówienia i zapamiętania .

- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Zdjecia śliczne
Miejsce na ognisko musi być

Miejsce na ognisko musi być

- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Śliczny cis, ma już przyrosty
Ta kokorycz to u mnie w lesie rośnie, mam taki pomysł że przyniosę kilka sadzonek do ogrodu...
Ona chyba lubi cień i półcień?

Ta kokorycz to u mnie w lesie rośnie, mam taki pomysł że przyniosę kilka sadzonek do ogrodu...
Ona chyba lubi cień i półcień?