Mój zielony świat cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój zielony świat cz.4

Post »

Aniu nigdy, niczego i nikomu nie zazdrościłam,ale Teraz to Ci zazdraszczam tej szklarni. To jest moje marzenie, by z parapetów znikły wysiewy. A wczesną wiosną mieć nowalijki.
Super wygląda. :wit
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Super szklarenka to sama radość mieć coś takiego i jaka wygoda .U mnie takie cudo by się nie zmieściło ,bo gdzieżby rosły moje kochane róże.U mnie w skalnicy wciąż gnieżdżą sie mrówki i każdego roku wygląda opłakanie ,ale kwitnie
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cudnie a twoja wielka radość przydatna jest . ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Aniu,kwiatów takie gromady, cudne i szklarenka bardzo praktyczna ,spełniło się Twoje następne marzenie ,jak ja się cieszę jak marzenia się spełniają,Twój ogród taki dostojny,pozdrawiam ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pięknie i kolorowo. Chciałabym szklarnię, na gotową nie mam kasy, ale rodzice mają ze starych okien i spełnia swoje funkcje. Też mam sporo takich okien, mąż obiecał mi ją zbudować. Ale jest tyle innych prac, czas pokaże może też się doczekam. :D
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

Aniu ja na szczęście powysadzałam tylko te największe, nie zapowiadają przymrozków...będę się żarliwie modlić żeby choć raz im się pogoda sprawdziła ;:173
Kępy tulipanów bardzo ładnie, ja ciapa jesienią pomieszałam cebule i teraz żałuję bardzo bo jednak po kilka z jednego gatunku wyglądają o wiele ładniej ;:215
A szklarenka świetna rzecz ;:172
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Aniu ;:oj fantastyczna , cieszę się z Tobą i trochę zazdroszczę . Z drugiej strony gdybym ja miała szklarnie pewnie bym z niej nie wyszła :;230 .
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Aniu, szklarenka świetna ;:333 , a te tulipanki urocze ;:138 , Aniu na pierwszym zdjęciu to jakiś wilczomlecz?, wysiewów sporo, u mnie sporo to było, bo ślimaki się zajęły niektórymi ;:145
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

No no , ale szklarnia ;:oj i te skrzyneczki z roślinkami to Twoje ? ;:oj piękne kolory tulipanów :)
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Aniu, gratuluję szklarni. Może i ja kiedyś się doczekam....Póki co mam parapety ;:224
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Aniu cudowny ten maj u Ciebie. Tulipany tak dumnie prężą pierś do słońca.
Moja skalnica zaginęła po zimie. No nic. Będzie miejsce na inne rośliny. :oops:
Gratulacje z nowego szklarniowego nabytku. ;:215 Niech się dobrze sprawuje!
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Aniu - ja się do Ciebie to już nawet zaglądać boję ;:145 , jak ja Ci tej szklarenki zazdraszczam ;:196 , jak będziesz do niej wchodziła następnym razem to pomyśl o mnie - może i mnie się takie piękne marzenie ziści ;:167 przepiękna szklarnia , cudny ogród a kwiatki to już nawet nie wspomnę ;:63
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Aniu wspaniała inwestycja! szklarenka niech Ci służy ;:215 będziesz wysiewać kwiaty w sadzić, potem fotografować a my będziemy podziwiać. A wiosna w Twoim wydaniu jest przeurocza :D
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Aluniu na nowalijki w szklarence chyba już za późno ale w przyszłym roku zaszaleje i już w marcu posieje rzodkiewki, sałatę i inne warzywka, teraz posadziłam trzy odmiany pomidorów i ogórki, myślę też o papryce, może w przyszłym tygodniu pojadę na rynek. A co do marzeń to ja sobie zawsze powtarzam, że jeśli w nie mocno wierzymy i bardzo ich pragniemy to prędzej czy później się spełnią, życzę ci Alu tego z całego serca ;:196

Jadziu na szklarenką miejsce zarezerwowane było już od wielu lat bo od wielu lat o niej marzyłam, stara baba jestem a cieszę się jak dzieciak :heja Ja róż mam zaledwie kilka sztuk ale wierz mi chciałabym mieć chociaż kilka takich ślicznotek jakie masz ty, po cichutku zazdroszczę :oops:

Beatko i to bardzo ;:108 parapety w domu już wolne, pomidory posadzone, kwiatki posiane, tylko się cieszyć ;:138

Martuniu tyle lat marzyłam i czekałam i nareszcie jest.... i jestem szczęśliwa :D

Soniu jeśli jest materiał do budowy szklarni to na pewno się doczekasz ;:108 życzę tego z całego serca ;:196

Kasiu wieści niosą, że zimnych ogrodników ma nie być dlatego i ja dziś posadziłam tytoń, jakby co to we dwie będziemy latać i okrywać ;:306 co do tulipanów to póki jeszcze nie przekwitły pozaznaczaj sobie kolory włóczką, przywiązując nisko przy łodyżce, jak lekko zaschną wykop i pogrupuj kolorami.

Dorotko a wiesz. że ja przez pierwsze dni z niej nie wychodziłam :lol: pikowałam, siałam, sadziłam, taką miałam radochę :heja

Iwonko tak to jest wilczomlecz rainbow zeszłoroczny zakup, mam jeszcze o żółtych listach ale słabo przezimował, jeśli da radę zbiorę nasiona i będę o tobie pamiętała ;:108

Karolko tak roślinki są moje i już dziś część została posadzona :D

Gosiu no właśnie te parapety...w końcu je zwolniłam ;:138

Aniu z tego co zauważyłam to skalnica najlepiej zimuje jak zaraz po przekwitnięciu zostanie podzielona ja tak zrobiłam i do jesieni ładnie się rozrosła i przezimowała bez uszczerbku za to o białej zapominałam i ledwo co zipie :(

Moni masz jak w banku ;:333 będę myślała o tobie z całych sił a zobaczysz, że się ziści bo wiesz ja trochę czarownica jestem jak długo o czymś myślę to się spełnia :;230

Marysiu kochana twoje słowa sprawiły mi wielką radość, dziękuję i duży buziaczek dla ciebie ;:196

Kochani pora kończyć ten wątek, wkrótce kolejny na który już teraz serdecznie zapraszam :wit jest :arrow: tutaj
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Aniu witam Cię kochana ;:oj szklarenka wspaniała .. już sobie możesz spokojnie siać i sadzić , cieszę się .

Roślinki z nasionek od Ciebie pięknie mi rosną ;:167

:wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”