Marta bardzo dziękuję a to kostrzewa , muszę zdobyć trzecią zamykała by całość. Krysiu o tak i mnie bardzo jak nigdy podobają się moje tulipanki. Maryś Teresko miało być więcej tulipanków ale coś je zjadło czy co, nie pokazały się
Misiu ślicznie kwitną u Ciebie tulipany, u mnie też coś - nornica pozjadała cebulki i to nie tylko tulipanów, ale czepiła się też kilku kępek krokusów. Wiesz u mnie nadal czeka w doniczce dla Ciebie ten biały pełny dzwonek tylko ja nie mam kiedy wybrać się w Twoje strony.
Misiu ślicznie Ci kwitnie bergenia u mnie zawsze jakiś niepełny kwiatostan, a tulipany w tym roku długo i ślicznie kwitną. Możemy się nimi nacieszyć Jak ja lubię dąbrówki
Maryś Bergenia namyśliła się a może potrzebowała drugiej żeby zakwitnąć. Asiu nie narzekaj u Ciebie tez już widać prace Twoją i jest ładnie. Iwonko o rany pamiętałaś tak sobie myślę może poproszę Andrzeja o przywiezienie ...muszę pomyśleć.
a mój jedynak pokazał się he, he
Misiu nie wiem czy doczytałaś bo nie było reakcji, ale zawilce od Ciebie długo milczały i już położyłam na nich kreseczkę, aż tu wyszły listki i są żyją. A narcyza też będę miała, tylko muszę kawałek po niego pojechać
Misiu narcyzy chyba nie lubią przesadzania,moje też zakwitły po kilku latach,a potem jak przesadziłam bo się mocno zagęściły przestały kwitnąć.A na zawilca mam chrapkę
Maryś przepraszam tak się ucieszyłam że pokazały Ci się zawilce że zapomniałam
napisać. Narcyz he, he jedynak ale widzę listki w innym miejscu to może będzie brat.
A jedziesz po niego daleko he, he rozumiem że to przenośnia,
Kasiu jak chcesz to już są Twoje zawilce adresik na pw.
Witaj Misiu,łan zawilców powalił mnie na kolana ,co roku miałam ich ładną kępkę, ale ta zima bez śniegu coś im zaszkodziła i zostało mi się tylko 2 sadzoneczki ale za to jedna już kwitnie