Marysiu dostałam je od Ani Sweety. Dwa mi padły na samym początku, reszta ma się dobrze, nawet bardzo dobrze. Na konkurs, to ja mam za mało kwiatków, ale może kiedys w dalekiej przyszłości.
Rarbarbar obskubany z kwiatów
Grażynko- zdecydowanie wole nasze biedroneczki, są ładniejsze. Co do skrętników, to nie ma sprawy, ja chciałabym żółtego

nie widziałam żółtych.
żółte, to rosna u mnie maliny - pierwszy rok
Janiu Mój ślubny lubi takie rzeźbienie. I wszystko musi być wymiarowe, mieć kąty. Stawiał go z poziomicą - sąsiedzi byli pod wrażeniem. Kupiliśmy folię, która ma wytrzymac 3 sezony - zobaczymy.
kalina szykuje sie do kwitniecia
Bogumiłko, bo ja za wczesnie wysiałam. Ale musiałam siac wtedy, kiedy małam wolne, więc chyba 1-2 marca. Zawsze wysiewałam po dniu kobiet.
skopałam mały kawałek i nasypałam mnóstwo nasionek polnych kwiatów i kilka mieszanek kolorowych. zobaczymy.
Bogusiu miałam trochę czasu i eM miał sporo wolnego - stety i niestety. Wykorzystalismy czas na działce i takie wyszły efekty
Wszystkie pieńki spróchniały, trzeba było je wyrzucic. Moja nasturcja nie ma w czym rosnąć.
Justynko jakos wole do Ciebie Rózyczko pisać

dziękuję, ale przez najblizszy miesiąc moja perfekcja zniknie i aktywność na forum przygaśnie - studia wezma górę. Ale potem....plewić, plewić, plewić....