Marysiu,nie wiem co za wyżeraki są w tym ogrodzie ,ale mnie uspokoiłaś ,bo bardzo pyszna jest nalewka dzięgielówka ,ale potrzebny jest arcydzięgiel i nie mogę sie go dorobić ,wystawa już za mną ,ale musiałam odpocząć i jeszcze tyle imienin i różnych spraw ,że nie mogę tutaj dotrzeć,pięknych snów
Tereniu,myślałam,ze chcesz jakieś krzewy ,bo może masz mało

a tu klapa nie chcesz już nic ,więc zapraszam do mnie na spacerki,pozdrawiam
Alu,super by było jakby się znalazł biały ,bo jakoś nie widzę w żadnej ofercie ,może źle szukam ,więc jagodowiec kwitnie ,ale tego disporum flavum nie widzę ,może razem zasadziłam ,ale jakoś nie mogę go odróżnić,więc nie wiem ,może jeszcze poczekam
Beatko,niedoskonałości jest dużo ,ale sie tym bardzo nie przejmuję robię co mogę i tak musi zostać,największy zapał mam w głowie,ale z wykonaniem już tak nie wychodzi ,bo cięgle brakuje na wszystko czasu ,ja nie nadążam za własnymi myślami i nikt w domu za mną nie nadąża ,ale to nic ,co się da zrobić to zrobię i zawsze jest do przodu,pozdrawiam
Alu,31 dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Kasiu,mnie też przykro wychodzić z ogrodu,uwielbiam się nim bawić ,a teraz miałam taką inną pracę z sadzonkami i nie bardzo mogłam się nim bawić,ale wrócę do tego i będę go pielęgnować,to epimedium takie inne ,tak sie nimi cieszę ,to rośliny bardzo dekoracyjne ,wydawało by się takie delikatne i kruche ,ale dają sobie doskonale radę i pięknie wyglądają,pozdrowienia
Iwonko,witaj cieszę sie ,że jesteś ,wypoczęta i naładowana energią ,tylko ostrożnie zabieraj się za pracę w ogrodzie,lepiej czegoś nie zrobić ,żeby sobie nie zaszkodzić,pozdrawiam
Eluniu,dziękuję za miłe słowa i zapraszam znowu