Narcyzy Bridal Crown są urocze

Sarenki są śliczne, też czasem pokazują się w mojej okolicy, wybaczam im nawet podgryzione drzewka.
Te pełne tulipanki ecru to Casablanca - są cudowneElwi pisze:Moniś, dobrze, ze już jesteśMam nadzieję, że odreagowałaś i z nowymi siłami przetrwasz sezon
Piękne wiosenne widoki na wichrowym wzgórzu
Wspaniałe, bujne narcyzy, cudownie się komponują z tulipanami
Pamiętasz może jaka to odmiana tulipanów? Warta grzechu
Spring Green dopiero zaczynają rozwijać kwiatyjol_ka pisze:Moni ja też się cieszę, że w końcu pokazałaś co tam u CiebieJak zwykle pięknie i zjawiskowo
![]()
Narcyzy Bridal Crown są uroczeTulipki zdecydowanie warte grzechu, jak już stwierdziła Elwi, zdradź proszę co to za jedne. Trochę podobne do Spring Green, ale to nie to..
Sarenki są śliczne, też czasem pokazują się w mojej okolicy, wybaczam im nawet podgryzione drzewka.
U mnie dzisiaj po deszczu wyruszyły ślimaki na żer, ale staram się je wyłapywać na ile to możliwe.Hagaart pisze:Moni super ,że jesteś bo podpatruję ukradkiem i czekam na nowe zdjęcia .Przepiękne kompozycje w donicach.Ciekawe czy skorupki coś pomogą bo już ślimaczyska działają!!!!Pozdrawiam Agata.
Dziękianeczka1979 pisze:Moni w końcu jesteś!![]()
Co spojrzę na Twoje kompozycje to niezmiennie się zachwycam.![]()
Trzymam kciuki za powodzenie misji "skorupki kontra ślimor".
Mam nadzieję, że każe się skuteczna - słyszałam, że działawwwiola pisze:Piękna wiosna, ślicznie wyglądają takie wiosenne bukiety.![]()
O skorupach na ślimaki to nie słyszałam, przetestowana metoda?
U mnie również była plagaklarag pisze:Też mnie re skorupki zaintrygowały. W tamtym toku miałam plagę.
nifredil pisze:Moniko, chwilę cię nie było, ale za te zdjęcia wybaczymy wszystkoKolorystyka utrzymana i niesamowity efekt osiągnięty
To prawdaPEPSI pisze:Z przyjemnością pooglądałam Twoją wiosnę. Magnolia cudna.To przepiękne krzewy, nigdy ich za dużo.
Zbieraj, zbieraj, to za jakiś czas ocenimy efektyDorfi pisze:Ty zbierałaś skorupki a ja duże butelki po wodzie mineralnej. W ubiegłym roku 3 razy siałam cukinie i co podrosły to same kikuty zostawały bo ślimaki wszystko zżerały. Pomyślałam, że jak je teraz posiedzę, to butelkami poprzykrywam dopóki nie podrosną.
Ale zaczynam skorupki zbierać
dorotka350 pisze:Wiosna u Ciebie w pełnej krasieTulipany i narcyzy ślicznie wyglądają razem w kompozycji.
Najbardziej podoba mi się duet narcyzów z szafirkami