Kiedyś będzie tam ogród...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kiedyś będzie tam ogród...
Krzewuszka bardzo ładna. Ale masz tych koron! Jak ja Ci zazdroszczę. Bardzo je polubiłam. Żółtej nie mam. Czerwoną i pomarańczową tylko. Śliczne szafirki. W ogóle piękna wiosna u Ciebie.
- Rozana
- 1000p
- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dużo się u Ciebie dzieje. Pięknie jest.
Korony krótko kwitną z tego co pamiętam. No i niestety jakieś zwierzątko je bardzo lubi, więc w przyszłym roku mogę nie mieć już żadnej
Podoba mi się ta szachownica perska - mam tylko ciemną. Ale one w porównaniu do carskich są piekielnie drogie.
Na jesieni na święcie owoców i warzyw kupiłam sobie korony - każdego koloru. A jak wyjdzie to zobaczę w piątek

Podoba mi się ta szachownica perska - mam tylko ciemną. Ale one w porównaniu do carskich są piekielnie drogie.
Na jesieni na święcie owoców i warzyw kupiłam sobie korony - każdego koloru. A jak wyjdzie to zobaczę w piątek

- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
A ta druga to skąd się wzięła? Bo chyba nie z ziarenka w tym pudełku 

No właśnie z ziarenka
Jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz, ze wykałaczka ją podtrzymuje
Na kwitnienie w tym roku nie liczę, ale jestem ciekawa co z niej wyrośnie. W tym tygodniu dostanie jakąś doniczkę i niech rośnie 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bogata kolekcja tulipanów, a pokażesz rozkwitnięte szachownice, szczególnie tą perską?
- Rozana
- 1000p
- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Pięknie kolorowo, niech ta chwila trwa jak najdłużej. 

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Ooo
ale tulipanki i korony
piękne , kolorowe . A magnolia Susan powtarza kwitnienuie, ale słabe i wśród rozwiniętych już liści mało co widać . Ale kwitnie 

Bo ja się tak czaję do tej Susan. Oglądam w necie i w Bied... też się przymierzam. Ale nie mam na razie dobrego miejsca dla niej. Parę obiektów trzeba najpierw rozebrać, żeby zrobić miejsce dla roślinek, a to potrwa
A ja chciałam szachownicę perską białą i jak kupowałam to nie mieli, więc kupiłam sobie tylko jedną, a koleżance kilka. A dzisiaj mi koleżanka mówi, ze jedna z jej szachownic jest biała
Nie mogła się do mnie przyplątać?

A ja chciałam szachownicę perską białą i jak kupowałam to nie mieli, więc kupiłam sobie tylko jedną, a koleżance kilka. A dzisiaj mi koleżanka mówi, ze jedna z jej szachownic jest biała

-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Jaką masz kolekcję tulipanów
. Fantastico! Przyjemnie się takie widoczki ogląda. Oooo tak. Korony superowe. Muszę sobie żółtą dokupić.