nowy nabytek niech Ci Marysiu dobrze służy

Dziękuję Dorotkodorcia7 pisze:Ale ładniea deszczyk nawet jeśli odrobinka to i tak przydał się roslinom
Maryniu ale z Ciebie ranny ptaszekmarpa pisze:Ale kolorów zebrałaś" w kupie"MarysiuCudne i barwnie ukwiecone rabaty robią wrażenie
U mnie kolory "w rozrzucie"
Ptaszki już świergolą spać nie dają, wybrałam się na spacer po forumowych ogrodach ...
![]()
W ubiegłym sezonie moje migdałki mi chorowały myślałam że spiszę je na straty ale po drastycznym cięciu i opryskach dały radę i znów cieszą oczy , są cudowne i polecam .nifredil pisze:Maryś, ale u ciebie kolorowo![]()
Normalnie napatrzeć się nie mogłam i ostatecznie nie wiem co pierwsze pochwalić. Pewnie padnie na migdałka, bo wygląda zjawiskowo i choruję na to drzewko, kombinując gdzie go wsadzić na moim małym metrażu
Witaj Mariolukropelka pisze:Pięknie- bardzo kolorowo. Najbardziej urzekła mnie wstążka szafirków. Mnie tez marzyła sie niebieska rzeczka, ale szafirki nie chcą u mnie rosnąć jak należy, ciągle gdzieś przepadają...
Dorotko u mnie burzy nie było ale prawie cały dzień z małymi przerwami padało no i oczywiście się od razu ochłodziło.dorcia7 pisze:U mnie przeszła burza i zaczęło nareszcie padać
Asiu miło mi że podobają Ci się moje rabatki a więc i Ty próbujcyganka77 pisze:Marysiu nie mogę napatrzeć się na te Twoje rabatki. Szczególnie te pofalowane. Próbuję zrobić takie u siebie, ale eM. patrzy bardzo sceptycznie na moje pomysły. Na razie nie wiele popadało, więc czekam na większe opady, żeby troszkę poprzesadzać i zrobić tak, jak bym chciała. Pięknie!