Mam prośbę, proszę o identyfikację tej roślinki , myślałam , że to miodunka biała , ale teraz mam wątpliwości , a na miodunkach się bardzo nie znam. Wpisałam w wyszukiwarkę - miodunka biała i jest podobna , ale nie wiem.
Wiesiu to będzie miodunka biała .Mam i jest inna niż pozostałe.Niższa i te kwiatki też nie przypominają miodunki.Potem ją wstawię to zobaczysz,ale mi już chyba przekwitła.
Wiesiu kolorów masz mnóstwo, wyjątkowo zdobią ogród. Rabatki skomponowane świetnie, cały rok są atrakcyjne. Ja od dwu dni podlewam, na moich piaskach bardzo sucho.
Soniu, ja też podlewałam , ale dzisiaj troszkę pokropiło , to roślinki trochę ożyją , bo nie ma to jak deszcz , trochę grzmiało i mnie tak zmogło, że "odleciałam", nie wiem co będę robiła w nocy, bo jestem już wyspana.
Wiesiu śliczne cesarskie. Moje zmarniały a jedna by kwitła to została ścięta chyba przez jakiegoś ptaka. U mnie miało się na deszcz.Liczyłam na solidne podlanie,ale nic z tego. Tak bardzo sucho jest. Parę roślin przesadziłam to podlewam je, bo by się nie przyjęły.
Wisiu kolory to u Ciebie powalające. Sad cudowny ale nie zazdroszczę obcinania -to są duże drzewa . Tak sobie myślę że trochę źle ustawiłaś się przy tulipanach na święto flagi, kolory inaczej chyba? Moja Susan rozkwitła każdą gałązką, jest cała obsypana kwiatami. Twoja żółta jest piękna, takie słoneczko.