Moja kwitnąca radość - Aska cz.1
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Skasowało mi posta
. Na moment ucięło prąd
...
Gieniu- może na wiosnę posępię wysyłkę nadwyżek zwracając koszty przesyłki? Byłby to kłopot?
Ja te jestem podziębiona, chodzę do pracy z bólem gardła i łamaniem w kościach. A położyć się teraz nie mogę...
Za oknem tańczy na wietrze posadzona w tym roku rosplenica...

Gieniu- może na wiosnę posępię wysyłkę nadwyżek zwracając koszty przesyłki? Byłby to kłopot?
Ja te jestem podziębiona, chodzę do pracy z bólem gardła i łamaniem w kościach. A położyć się teraz nie mogę...
Za oknem tańczy na wietrze posadzona w tym roku rosplenica...

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cześć Aśka piękna ta rozplenica.Masz ją długo ?,bo co coś mi się obiło o uszy, że przemarza.
Tak myślałam o tych twoich gazonach, chyba dobrze wyglądałyby jałowce i irgi płożące. Powstawiam dzisiaj zdjęcia zbliżeń roślin, których miałabym nadwyżkę i które według mnie
nadają się do gazonów.
Pozdrawiam Iga.
Tak myślałam o tych twoich gazonach, chyba dobrze wyglądałyby jałowce i irgi płożące. Powstawiam dzisiaj zdjęcia zbliżeń roślin, których miałabym nadwyżkę i które według mnie
nadają się do gazonów.
Pozdrawiam Iga.
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Iga- Jedna irga już jest i przykrywa niezłą powierzchnię. Tylko nie owocuje, przypuszczam, że musze posadzić drugi okaz, by doszło do zapylenia krzyżowego... Rosplenica posadzona w tym roku, koleżanka poradziła lekko okryć korą. Liczę też na solidną pokrywę śnieżną, zwykle nie mam z tym problemu. Roślinki z pewnością obejrzę, może w pracy uda się zajrzeć w neta
. Już się cieszę 

- deissy
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Witaj Mówie powaznie Umarłam........z zachwytu przejrzałam twój wątek od poczatku na pierwszych postach te gazony hm..... ten kamień hm.... po prostu umarłam a te piekne okazy kwiatów czy mogłabym liczyć na podanie nazw przez ciebie niektórych z nich? Ja niestety mam głowe do nazw marna aż wstyd Masz piekny ogród pozdrawiam cieplutko