W 3 ogrodniczych powiedzieli, że Kaptan został wycofanyalfamixi pisze: próbuj Kaptan lub coś z tej grupy. Jedynie co kojarzę to Tercel ( ditianon+karbaminian), ale myślę, że opakowań dla amatorów też będzie ciężko dostać .

W 3 ogrodniczych powiedzieli, że Kaptan został wycofanyalfamixi pisze: próbuj Kaptan lub coś z tej grupy. Jedynie co kojarzę to Tercel ( ditianon+karbaminian), ale myślę, że opakowań dla amatorów też będzie ciężko dostać .
Głupota sprzedawców nie ma granic Kaptan ma rejestracje na ten rok ( Merpan , Kapłan , Kaptan zawiesinowy także )mapes pisze:W 3 ogrodniczych powiedzieli, że Kaptan został wycofanyalfamixi pisze: próbuj Kaptan lub coś z tej grupy. Jedynie co kojarzę to Tercel ( ditianon+karbaminian), ale myślę, że opakowań dla amatorów też będzie ciężko dostać .jeszcze jedynie na allegrooo można dostać chyba i już zamówiłam zapas
alfamixi pisze: Głupota sprzedawców nie ma granic Kaptan ma rejestracje na ten rok ( Merpan , Kapłan , Kaptan zawiesinowy także )
alfamixi pisze:Głupota sprzedawców nie ma granic Kaptan ma rejestracje na ten rok ( Merpan , Kapłan , Kaptan zawiesinowy także )mapes pisze:W 3 ogrodniczych powiedzieli, że Kaptan został wycofanyalfamixi pisze: próbuj Kaptan lub coś z tej grupy. Jedynie co kojarzę to Tercel ( ditianon+karbaminian), ale myślę, że opakowań dla amatorów też będzie ciężko dostać .jeszcze jedynie na allegrooo można dostać chyba i już zamówiłam zapas
Neki grusza podobnie jak jabłoń . Ja w tym roku stosowałem Copper Max (wodorotlenek miedzi) 4razy . Pogoda i fazy rozwojowe idealnie pasowały do miedzi , Na jabłonie miedź to już przeszłość w tym roku .
A od czego chcesz pryskać te czereśnie i wiśnie ?
Program ochrony pestkowych http://www.ochronasadu.pl/pliv/pestkowe.pdf nie wiem który to rok ale choroby i szkodniki te same są w każdym zmieniają się tylko preparaty
ok,już zrozumiałem ale powiedz mi czy jeżeli widzę że wiśnia otworzyła pąk kwiatowy to uznać to że wiśnia kwitnie czy dopiero będzie kwitła bo nie wiem czy pryskać przed tymi deszczami czy po deszczach na brunatną zgniliznę, tyle chcę wiedziećalfamixi pisze:Neki otwórz link z mojego wcześniejszego postu wpisz sobie 44strone dokumentu i tam znajdziesz co zechcesz . Ja tutaj bardziej o ochronie jabłoni pisze , czereśnie wiśnie to produkt uboczny