Łał...Iwonko , ale będziesz miała sadzenia. . Wiem jak cieszy każda nowa roślinka. . Oby wszystko ładnie się przyjęło i pięknie rosło. . Ja na kilka dni mam przymusowe siedzenie w domu choć pogoda i tak nie specjalna.
Witam witam. Widzę, że u Ciebie można podziwiać nie tylko ogród ale i parapetowce! Jak dla mnie bomba!
Fiołeczki są cudne. Już kilka razy przechodziła mi myśl przez głowę, czy by nie zacząć przygody z nimi..? Ciekawe kiedy jej ulegnę. Choć chyba najpierw zaczęłabym od skrętników. A w sumie to jedne i drugie. Czemu by nie..?
Aniu zachęcam do fiołeczków a jeszcze bardziej do fiołków miniaturowych są przepiękne ja mam jednego ale już 6 listków miniaturowych fiołków się ukorzenia.Skrętnika mam jednego jakoś boję się ,że je ukatrupię miałam zwyczajne skrętniki kundelki i jakoś padały mi dlatego jak dla mnie fiołki wydają mi się łatwiejsze.Do parapetowców zachęcam Cię tym bardziej,że działki nie masz obok domu więc niech i Ci kwiaty w domki kwitną
Iziu jak miło Cię witać u mnie byle się tylko pelargonie przyjęły ,a wiesz dobrze,że to forum kusi zakupami ,a pierwsze cuda dostałam właśnie od Ciebie i to wszystko gratisowo
Justynki dzięki Tobie mam takie piękności na parapecie
Ilonko tak mam 6 nowych listków miniaturowych fiołeczków zakochuję się w nich to prawda kawałek ziemi to marzenie pewnie nie jednego kochającego naturę,my którzy dysponujemy kawałkiem działki może nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy
Iwonko jestem z rewizytą
Widzę że tu kogoś zafiołkowało i zahojowało niedługo na bank skończy ci się miejsce
Roślinki masz śliczne, zadbane i takie zdrowiutkie zostaję u ciebie na stałe
No i Ślubny Bukiet