Nawet bez kwiatów, to wszystko u Ciebie ogląda się z wielką przyjemnością. A co do sulek, to chyba ostatnio zwiększyła się na nie moda, bo ceny rzeczywiście padają kosmiczne. Twoje piękniutkie, wyrośnięte, nic, tylko oczekiwać na kwiaty

Dam im szansę jeszcze w tym sezonieczarny pisze:No tefraczki są tak śliczne, że się ich nie pozbywaj. Stawiaj lepiej tą ogrzewaną szklarnię.
Kiedyś w naszym ogrodnictwie widziałam taką ładną sulkę. Bardzo ładna kępa, z jakąś dziką nazwą. Import z Holandii. Kilka miesięcy później pojawiło to samo - z inną nazwą, też import z Holandii. Jak mówisz - można, a co gorsze - gdyby nie było popytu, nie byłoby sprzedaży. A przecież i podobne sytuacje, tylko ze swoich roślinek, zauważam u niby specjalistycznych sprzedawców... Niemniej tym bardziej szacunek wielki, że udało Ci się zebrać tak "czystą" i pewną Kolekcję. Przez duże "K"czarny pisze:Co do sulek to bardzo je lubię. Ale... jednak to nie są mediolobiwki, ani bliskie kuzynki medio - czyli ajlostery. A dwa, że burdel w ich nomenklaturze taki (co spowodowane potroszę trzecim minusem, czyli straszną modą na sulki - byleby tylko była nowa, inna nazwa i poszło w świat za ceną trzy razy większą niż powinno), że głowa boli.
Mi też! Trzeba iść do pracy, ale Ci pogłębię deprechę: za dwa tygodnie mam krótciutki urlop...Mnie łatwiej wytrwaćczarny pisze:Tymczasem kończy się tydzień, a mi się zaczyna depresja![]()
Spox, to tylko do piątkuczarny pisze:Tymczasem kończy się tydzień, a mi się zaczyna depresja![]()
Agnieszko co to jest 8 km ?nyskadu pisze:trza to w końcu zobaczyć na żywca
gdyby nie te 8 km drogi:;230