Niechby było jak najdłużej bez przymrozku to wszytkie pączki okwitną.

Pozdrawiam.
Elko to jestem ja ,co 4 dni idą do Częstochowy ,,,,,,a jakiś mi ten ogródek ,,,,,jakbym go już widziała ,,bo ja idę i zaglądam po ogródkach ,no i modlę się za ,,,,,,,hm,,,grzesznikówEllaa pisze:Tyle, że ja mieszkam w Żarkach Letnisku koło Częstochowy, ale wiesz koło mojego domu, szosą co roku przechodzą pielgrzymki na Jasną Górę!!!! To może Wam po drodze będzieMoże byście jaką kapustą, albo czymśik podobnym machały nad głowami przechodząc przez moje Żarki, to Was rozpoznam i na kawusię zaproszę
![]()
Gabi, to witam w klubie:D ja też mam takie marzenia i tez zazdroszczę tym, którzy mają swoje ogródki pod nosem. właśnie w ostatnich dniach sobie nad tym myślałam i zawsze nie mogę przeboleć, jak ktoś nie wykorzystuje terenu wokół własnego domu, robi tam ogromny syf i jakieś składowisko złomu.Gabriela pisze:Madziu, ja też tego żałuję.
Zazdroszczę tym którzy mają swoje domy i ogrody.
I mogą właśnie tak jak Ty, wyjść do ogrodu kiedy tylko chcą.
Jak wygram w totka, to pierwszym zakupem będzie dom i duuuży ogród
A wiadomo toGabriela pisze: ....przecież nie mogłabyś rozpijać swoich niedorosłych dzieci....
Ja też chciałam taki pomysł u siebie wprowadzic (no wiesz chciałam pospacGabriela pisze: Prezenty i my sobie robimy, tzn ja M, a M mnieale otwieramy je dopiero po kolacji....
Ja nigdy nie byłam na pielgrzymce na J.G., pewnie mam za blisko.....Gabriela pisze: Bogusia chodzi na pielgrzymki do Częstochowy, więc kto wie czy się też nie spotkacie....
Bogusiu, to musiesz miec i zdrowie i samozaparcie, skoro tak lubisz często pielgrzymowac piechotą na J.G. Zawsze się nie mogę pielgrzymom nadziwic, zwłaszcza tym z daleka....bogusia177 pisze:Elko to jestem ja ,co 4 dni idą do Częstochowy ,,,,,,a jakiś mi ten ogródek ,,,,,jakbym go już widziała ,,bo ja idę i zaglądam po ogródkach ,no i modlę się za ,,,,,,,hm,,,grzeszników![]()