Jestem i już mam nadzieję,że zła passa minie ,oby .
Dziś na szybko wstawię kilka fotek ,które robiłam podczas mojej nieobecności na FO a jutro myślę,że coś napiszę.
Na początek moje siewki
Witaj Beatko
Cudowne zdjęcia a siewek to masz multum i jakie piękne Widać że wkładasz serce w to co robisz .
Piękna wiosna może na reszcie będzie ciepło i będziemy się cieszyć naszymi kwiatami
Pozdrawiam i cieszę się że jesteś
Kochani odpisuję wszystkim razem ,bo odpisałam każdemu osobno i już miałam nacisnąć wyślij jak ten mój klamot się wyłączył Dostałam nerwy i wyszłam do ogródka poplewić z moim mężem a teraz jak już się wyżyłam,trochę mi nerwa przeszła weszłam z powrotem.Mam nadzieję,że mi znowu czegoś nie wywinie.Kochani dziękuję za miłe słowa ,cieszę się,że podobają się wam moje fotki moich roślinek Uwielbiam to robić i dzielić się nimi z innymi.Pogoda dziś cudna więc nadal będę coś dłubać choć już nie bardzo mam co na razie,ale zawsze coś się wynajdzie.Życzę wszystkim przyjemnych prac w ogrodach i nie tylko ,oraz miłego i pogodnego dnia
Moje kwiatuszki w doniczkach ,na razie kilka a jutro jadę kupić więcej
Kochani przepraszam za te chwasty,ale już ich nie ma na szczęście
Beatko ... jak pięknie u Ciebie. Tak szybko się wszystko rozwija.
Oj u mnie jest trochę chwastów. Nie mam kiedy podłubać w ogródku. Jutro mam wolne ... aby pogoda się nie zepsuła.
witch Agnieszko witaj
Serduszki są cudne :)Nieśmiało powstają ,ale potem długo pięknie wyglądają
dorcia7 Dorotko to prawda
anezob69 Bożenko u mnie też większość roślinek później rozkwita tak więc dłużej kochana będziemy się nimi cieszyć jak już innym przekwitną.Mam nadzieję ,że pogoda utrzyma się a deszczyk mógł by popadać w nocy,było by okej