Mój Raj cz. IV
- Milcia120
- 500p
- Od: 1 lut 2014, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój Raj cz. IV
Ale super własne rzodkiewki chrupać i szpinak własny.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu już co nieco można skubnąć w ogrodzie,np. rosół ze świeżym magi w niedziele pachniał w całym mieszkaniu,
budowanie wędzarki nadal trwa,

Bogusiu wędzarka ma służyć całej rodzinie i jeszcze sąsiadom,dlatego od razu robimy większą,właściwie to eM robi ją sam , dużo podglądaczy przewija się teraz przez naszą działkę,może będą naśladować
pomimo zimna możemy cieszyć się pierwszymi kwiatkami,
no cóż ubieram się ciepło i co dziennie prawie coś robię w ogrodzie,końca nie widać
Alu dla Ciebie też zdróweczka , ja mam problem z biodrem ,pobolewa ,chyba bez lekarz nie obędzie się, tylko jak robię na działce to zapominam o bólu
Monisiu wędzarkę mąż wymyślił i dąży do celu ,jestem pewna że będzie zrobiona solidnie aby
służyć następnym pokoleniom
narcyzy to mój obecny konik,na jesieni znowu je dosadzę
Soniu warzywka są wcześniej bo z namiotu, te w gruncie to jeszcze poczekamy, dzisiaj posadziłam resztę cebuli dymki,popikowałam sałatę w gruncie ,musi jej być dużo bo bardzo lubimy,posiałam też aksamitki do gruntu
Milciu własne warzywka smakują bez porównania lepiej od tych sklepowych,niedługo też już będą pierwsze owoce ,najwcześniej będą jagody kamczackie
dzisiejszy przegląd

budowanie wędzarki nadal trwa,

Bogusiu wędzarka ma służyć całej rodzinie i jeszcze sąsiadom,dlatego od razu robimy większą,właściwie to eM robi ją sam , dużo podglądaczy przewija się teraz przez naszą działkę,może będą naśladować

pomimo zimna możemy cieszyć się pierwszymi kwiatkami,
no cóż ubieram się ciepło i co dziennie prawie coś robię w ogrodzie,końca nie widać

Alu dla Ciebie też zdróweczka , ja mam problem z biodrem ,pobolewa ,chyba bez lekarz nie obędzie się, tylko jak robię na działce to zapominam o bólu

Monisiu wędzarkę mąż wymyślił i dąży do celu ,jestem pewna że będzie zrobiona solidnie aby
służyć następnym pokoleniom

Soniu warzywka są wcześniej bo z namiotu, te w gruncie to jeszcze poczekamy, dzisiaj posadziłam resztę cebuli dymki,popikowałam sałatę w gruncie ,musi jej być dużo bo bardzo lubimy,posiałam też aksamitki do gruntu

Milciu własne warzywka smakują bez porównania lepiej od tych sklepowych,niedługo też już będą pierwsze owoce ,najwcześniej będą jagody kamczackie

dzisiejszy przegląd

- anym
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Och Grażynko wszystko takie piękne u ciebie
prymulki, tulipany, brunera...i pan budowlaniec się pięknie spisuje tylko się cieszyć 

- MamciaTerenia
- 1000p
- Od: 1 lis 2012, o 14:44
Grażynko, zdolnego masz mężusia
Wędzarnia powstaje w bardzo szybkim czasie i widać że eMek bardzo solidnie się przykłada, super. Przekaż mu pochwały ode mnie, a co! Hosty też masz już duże, ładne kępki miodunki i brunerry
U mnie dzisiaj tak wiało że odpuściłam sobie działkę, idę jutro bo pracy mam jeszcze mnóstwo

U mnie dzisiaj tak wiało że odpuściłam sobie działkę, idę jutro bo pracy mam jeszcze mnóstwo

-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
U mnie też świeża magi
, a wędzarnia naprawdę powstaje w zadziwiającym tempie. 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Aniu troszkę ta wiosna rozhuśtała się u mnie i to mnie bardzo cieszy ,bo mogę sobie codziennie popatrzeć na kolorowe kwiatuchy,serce się raduje jak kolejny rozwija się ,dzisiaj zauważyłam noski lilii,na te ukochane kwiaty zawsze czekam z utęsknieniem
Teresko pochwały przekazane,eM też cieszy jak ktoś pochwali,z większą chęcią wtedy pracuje,
każdy na działce robi swoje,eM przy wędzarce a ja w grządkach,jutro planuję wysadzić dalie ,nie wiem czy nie za wcześnie , czy Ty Tereniu już wysadziłaś,
ciąg dalszy przeglądu

-- 20 kwi 2015, o 20:52 --
Dorotko już nie mogę doczekać się na wędzone kiełbaski
oregano też mi ładnie przezimowało

Teresko pochwały przekazane,eM też cieszy jak ktoś pochwali,z większą chęcią wtedy pracuje,

ciąg dalszy przeglądu

-- 20 kwi 2015, o 20:52 --
Dorotko już nie mogę doczekać się na wędzone kiełbaski

oregano też mi ładnie przezimowało

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Grażynko,wędzarnia mnie powaliła,a tą szafę do wędzenia to kupiliście gotową ,zawsze marzę o wędzarni ,tylko mój mąż mnie hamuje ,twierdzi ,że już na nic nie mamy czasu,i kiedy co będziemy wędzić ,my jeszcze pracujemy ,a ogród taki duży i czas mamy zapełniony,więc kupujemy wyroby wędzone domowo ,bo innych praktycznie nie jemy,ale ja wypatrzyłam piękną nierdzewną wędzarnię i tak mnie kusi,ale Wasza super,masz zdolnego męża ,powiedz mu to,a teraz o Twojej wiośnie ,bo taka piękna ,te białe kwiatuszki to zawilce greckie?są cudne ,zasadziłam 10 szt więc może też na drugi rok się doczekam,narcyzy ja też uwielbiam i też zbieram ,pozdrawiam 

- Milcia120
- 500p
- Od: 1 lut 2014, o 12:18
Ładnie kolorowo, jaka jest odległość paleniska od wędzarni wydaje mi się że jest za mała.
- MamciaTerenia
- 1000p
- Od: 1 lis 2012, o 14:44
Grażynko ja swoje dalie wydałam koleżankom na działce, nie miałam już miejsca. Czytałam na forum że dziewczyny powoli już wysadzają.
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Grażynko coraz bardziej kolorowo. Bratki piękne, tulipany czerwone z białymi obwódkami na liściach są niezawodne.
Białe słońca to zawilce. 

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Pokazuję fotki z Twoją wędzarnią mojemu M i szczuję gościa w kierunku budowy. Jest zainteresowany, zwłaszcza że ja podrzucam znajomym do wędzenia, a czas na własną. MAM cichą nadzieję, że jeszcze w tym roku się doczekam.
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Grażynko ;:widać że prace przy wędzarni się posuwają
a tak w ogóle to u Ciebie jakoś pewnie cieplej Twoje hosty to prawdziwe olbrzymki , moje dopiero wychodzą z ziemi .

- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Grażynko, ależ u ciebie pięknie i kolorowo
Niesamowite odmiany żonkili, piękne hiacynty i kwiat elfów-doskonała nazwa
Najbardziej przyglądałam się jednak powojnikom. Czy to tegoroczne zakupy?

Najbardziej przyglądałam się jednak powojnikom. Czy to tegoroczne zakupy?
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Grażynko ale ślicznie kolorowo u Ciebie
A na zdjęciu z rurą widzę chłopa wciągnęło tylko okulary zostały
mam nadzieję że to nie Twojego M. 

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Grażynko M jak burza idzie i widać że solidna rączka.
Tulipanowo i kolorowo czyli cudnie i wiosna pełną parą.

Tulipanowo i kolorowo czyli cudnie i wiosna pełną parą.