Moje początki - giga45
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gosiu nareszcie jesteś dziewczyny mają racje jedz,odpoczywaj i siedż na forum[ale się napracowałaś]
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gosieńko
Fajnie,że już jesteś.Na pewno umęczona ale teraz wypoczniesz na łonie rodziny.Napisz czy działeczka nie ucierpiała podczas Twojej nieobecności.Warunki mieszkaniowe rzeczywiście miałaś dobre a i jedzonko ho ho ho a to że schudłaś to może praca dała Ci wycisk.Z Ciebie to fajna dziołcha - traktorzystka
Parę dni i wszystko wróci do normy
Milutkiego wieczoru
Fajnie,że już jesteś.Na pewno umęczona ale teraz wypoczniesz na łonie rodziny.Napisz czy działeczka nie ucierpiała podczas Twojej nieobecności.Warunki mieszkaniowe rzeczywiście miałaś dobre a i jedzonko ho ho ho a to że schudłaś to może praca dała Ci wycisk.Z Ciebie to fajna dziołcha - traktorzystka
Parę dni i wszystko wróci do normy
Milutkiego wieczoru
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Witaj Gosiu, ale się napracowałaś, dobrze ze już wróciłaś, ja dzisiaj spędziłam miło wieczór spacerując po Twojej działce, a grzybki mnie poruszyły, bardzo lubię je zbierać ,a tak jakoś w tym roku się stało ,ze nie byłam ani raz. Zbieraj teraz siły do wiosny.Ja tę nadchodzącą wiosnę też spędzę już na swojej działce, którą kupiłam w tym miesiącu zarośniętą trawą po pas. Byle do wiosny.
Miło było pooglądać zdjęcia robione przez Orionkę-Asię ma dziewczyna talent.
Pozdrawiam :P

Pozdrawiam :P
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochane koleżanki. Jestem przerażona widokiem smutnym mojej działki-dzisiaj na chwilke tam wpadłam i szok- ale to nic kilka dni (jak tylko pogoda sie ulepszy) i po Święcie zabieram sie do dzieła. Oto przed chwilką zrobione fotki (sorka za ponury widok i jakośc fotek -leje deszcz)

ale za to M się postarał i prawie wykończył altanę- nawet niespodzianke zrobił i kominek wybudował- to na pocieszenie dla mnie chyba?

ale za to M się postarał i prawie wykończył altanę- nawet niespodzianke zrobił i kominek wybudował- to na pocieszenie dla mnie chyba?

- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kominek to świetna sprawa. Teraz żadne rozporządzenie nie zabroni spalić Ci tego, co czasami musisz spalić
I jest gdzie się ugrzać, więc listopad Ci nie straszny

I jest gdzie się ugrzać, więc listopad Ci nie straszny

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: