Karola a może sąsiad sam przesunie Ci ogrodzenie. Szepnij tylko słówko albo zrób to sama nocą.
Trawni z stokrotkami super.Ja też mam ich sporo w trawniku.
Biedroneczko gdyby gościu był w moim wieku , to może jakoś bym się przymiliła, ale to facet w wieku mojego syna--to nic nie zdziałam , jedynie chyłkiem i nocą
Marzenko no i dobrze zrobiłaś, z tą przeceną była podpucha tak robią, ale Ty mądrze objechałaś teren i wybrałaś cudo no i super . Podlewaj a się przyjmie i daj zdjęcie b. się cieszę twoją radością
Tak , tak --porzeczka krwista mam jej kilka krzaków ,pięknie kwitnie a jeszcze posadzona razem z np. forsycją, mahonią (żółtymi) fajnie wygląda uwielbiam ją
Karolinko niech tam sobie rośnie ta sąsiedzka magnolia.
Ty masz piękny widok a w swoim ogrodzie miejsce na kolejne rośliny.
Pokaż jeszcze fotki ze stokrotkami na trawniku. To taki piękny widok.
Krysiu masz rację, odpuszczę sąsiadowi tę magnolię mam swoich 8 sztuk wyjdę zaraz i zrobię trawnik , bo jest coraz bardziej biały i porzeczkę krwistą , bo się podobała Asi , no i póki nie pada, bo zapowiadają opady.Ochłodzenie już jest
Karolciu dobrze mieć tak piękna magnolie chociaż za ogrodzeniem, ważne ,że jest co podziwiać.
Porzeczki krwiste ślicznie kwitną . Obok mnie w parku jest ich cały szpaler a za nimi forsycje - wyglądają zjawiskowo.
Karolinko - jak to dobrze, że zamieściłas zdjęcie tej porzeczki krwistej, jakoś nie spotkałam jej wcześniej w takich odsłonach a dość sporo o niej czytałam jak szukałam ozdobnych krzewów. Pięknie u Ciebie kwitnie i pięknie się prezentuje.
Bea ja też ja uwielbiam . Dobrze wygląda na jasnym tle, bo wtedy widać te czerwone kwiatki, na ciemnej zieleni tak nie widać . Ona się łatwo przyjmuje z patyczków:) ja jedną kupiłam a teraz mam 5