No proszę.. Balangowy wąteczek Bernadetki :D:D:D:D:D Lada chwila założymy AA Forumowe :D:D:D:D:D
Możesz cyknąć fotkę tak z deka dalej na swoje skalniakowe nasadzonko?
Agnieszko myślisz że wszyscy forumkowicze to , znając życie niekoniecznie, tylko że nie wszyscy potrafią się do tego przyznać albo jeszcze tego nie wiedzą
Hej hej .. jestem juz ... ale za godzinkę jad e znów - i już do wieczora
Mam nadzieję, że dobrze się bawilyście Dobrze, że zostawiłyście troszkę %%%% , bo właśnie przyszedł mój Tato - też wychylił kielicha -" pod tego ogóreczka w miodzie " Częstowałyście się nimi???
Witam wszystkich, KAŻDY jest zaproszony i każdy mile widziany
Zdjęcia cyknę jutro - ale chyba nie za bardzo jeszcze jest co ogladać - jeszcze nie wszystko jest takie jakbym chciała i nazsadzenia maleńkie - prawie ich zza murków nie widać ;)
Proszę przygotować się psychicznie, żeby nikt z rozczarowania nie zesłabl ))
Chociaż " sole "trzeźwiące jeszcze są
U mnie dziś pięknie - raniutko słoneczko , teraz cieplutki wiaterek - w taki dzień w ogrodzie zrobiloby się dużo .... Może wytrzyma do soboty????
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Oj Miriam obiecałaś że zostaniesz z nami na dłużej a Ty co ;:78 , nie żebyśmy sobie nie poradziły- pilnuj tylko żeby tatuś coś zostawił ,ale co to za imprezka bez uroczej pani gospodyni .
Poczekamy na Ciebie ;:18 , w razie jak się ululamy przykryj kołderką
Jestem już.. ale najpierw zagościłam w waszych ogródkach
A teraz już u siebie posiedzę - fotki powklejam może
Na razie te zaległe - te skarpowe mogę zrobić najwcześniej w piątek po południu - lub w sobotę
A może i jakiś miły gość się znajdzie do poplotkowania
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013