Z ta wiosną to naprawdę dziwnie, Raz ciepło, raz chłodno.Wczoraj ciepła noc, dziś zimna.Z balkonu pozabierałam roślinki co hartowały się ,Kupiłam nowego powojnika Nelly Moser , Czyli 20 do kolekcji już powojnik
Marzenko77 Wiosna to zawsze cudny okres, z dnia na dzień coraz bardziej się wszystko zieleni.?Drzewa zaczynają kwitnąć, kwiaty też.Cudnie, chociaż jeszcze nie za ciepło
Truskawek tez mam kilka krzaczków.Myślałam,ze może je przykryć agrowłókniną ?? O fajnie,że masz fiolę, wszystko tam rośnie szybciej i ładnie.
To już fajną i Ty masz wiosnę, sporo kwiatów kwitnie.Moje tulipany dopiero się rozkręcają.a będzie ich sporo.
Ja prymulek mam 4 kolorki, albo 5.Tez nie za dużo. W ubiegłym roku kupiłam żółtą i niebieską i wcale ich nie ma,Przepadły
aneczka1979-Aniu Witaj, lepiej późno niż wcale.Już chyba wiesz,że ja i roślinki lubię i owady

To co mam juz na działce to cieszy bardzo.Ale jeszcze nie wszystko jest zrobione, tak jak mam to w planach.

Ale kiedyś tam doczekam się może pełnej realizacji tych planów
kropelka-Mariolu Witaj.!!Ja tez jestem zarobiona praca , działką. mało wolnego czasu, a raczej go brak.ale to dobrze, nie ma czasu na głupoty
Dziękuję za miłe słowa
Kasiula17 Witaj no tak , wszyscy nie próżnujemy.Ty przesadzasz ja też, bo coś mi tak pasowało.Ja jeszcze nie wszystko wyplewiłam.to jesteś zuch.Mi brak czasu na wszystko
A ten clemek z paczkami to Maidwell Hall.pierwszy raz będzie kwitł w ogrodzie
marpa-Maryniu Czyli chciejstwa, dokupywanie roślin, to nałóg, z którego się nigdy nie wyleczymy.

Ale wolę mieś taki nałóg niż inny
Annes 77-Anuś ;ASK_anulla-Anulka Dokładnie tak nie mielibyśmy żadnej satysfakcji z naszych ogrodów,żeby nie nasza praca.A ile kalorii spalamy, prawda??
A na siatce się wije powojnik Maidwell Hall.pierwszy raz będzie kwitł w moim ogrodzie( to nie ten fioletowy)

Jeszcze jednego ma atrgene, różowego

Ja też zauważyłam w mieście cieplej , szybciej, a na działce nam ze dwa dni później kwitnące roślinki i drzewa.
Ignis05-Krysiu Może i szybciej ta wiosna u mnie jest .Ale inni na południu, czy zachodzie maja jeszcze szybciej. A ja nie mam czasu,żeby się przyjrzeć i pozaglądać wszędzie
puchate sasanki , to efektowne roślinki i ładne
Annar13-Aniu; smolka Witacie dziewczyny

Wiosna jest piękna, tylko jeszcze bardziej ciepła powinna być, prawda?
Hiacynty nie tylko ładnie wyglądają ale i cudnie pachną. Uwielbiam ten zapach, tak jak i bzu, tuberozy,lilii orientalnych
MoniaK Witaj!!To wiosna wiosna,I ona jeszcze się rozkręca i bardzie piękniej.U wszystkich
Piwonia drzewiasta wypuszcza listka coraz bardziej

Magnolia Ann też się rozkręca,ale pomału bo cosik zimno
Anemonki też zaczynają kwinienia

Narcyzki się rozkręcają
Barwinki

I niektórym hostkom śpieszno , a inne jeszcze śpią