Karolinko - Jeszcze do zeszłego roku bawiłem się w drapanie i farbowanie ale już od dawna marzyły mi się pisanki takie bardzo kolorowe i ręcznie malowane no i wystarczyło tylko zamówić 30 szt na' All.....o' i są co prawda drewniane ale ładnie i czysto wykonane i na wiele,wiele świąt.Wiem,wiem można kupić jeszcze ładniejsze i o ciekawszych bardziej precezyjnych wzorach ale nie na każdą kieszeń

Moniko -

Żanett -

Justynko -

Olu - Wydaje mi się,że niektóre mają ludowe wzory?
Grażynko -

Natalko -

Alinko -

Janeczko -Miło mi Cię gościć po dłuższej nieobecności a co do pisanek to: "... już od dawna marzyły mi się pisanki takie bardzo kolorowe i ręcznie malowane no i wystarczyło tylko zamówić 30 szt na' All.....o' i są co prawda drewniane ale ładnie i czysto wykonane i na wiele,wiele świąt"

Ewo -

Fraszko 1 - Powitać,powitać

Perlo - Witam szczególnie serdecznie jako mojego nowego Gościa i dziękuję za miłe słowa.
Lucy - Moje Lucky Bamboo też już trzeba będzie ciąć,Tobie również za miłe słowa

Za liczne odwiedziny w moim wątku i przemiłe treści postów bardzo a bardzo Wam Wszystkim dziękuję

Zapraszam serdecznie do kolejnych odwiedzin a tymczasem równie serdecznie Wszystkie Was,Forumowiczów i Gości pozdrawiam

Zeszłoroczne cebulki lilji z doniczkowego zestawu,które tak ładnie wykiełkowały,rosły a potem jeszcze piękniej zakwitły w tym roku niestety nie wykiełkowały

Na dwóch pędach zakwitły po dwa kwiaty,na trzecim trzy kwiaty.

Lilie Mona Lisa wyhodowane w zeszłym roku z cebulek z zestawu doniczkowego zakupionego w L...

Lilie Rascal-wśród nich dwa kwiaty mające tylko cztery płatki.

Lilie Rascal-sesja dzienna.

Te same lilie Rascal-sesja nocna.
Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze