Dorotko, ależ się tu u Ciebie dzieje
Targowe zakupy superowe, ja teraz unikam wszelkiego rodzaju targów zanim nie powsadzam całego mojego przedszkola.
Maż już hosty ?! u mnie ani kiełka jeszcze a kilkuletnie już więc raczej zimę powinny przetrwać.
Pozdrawiam, Zuza ---------------------------- Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemiI,II,III
Dorotko ale u Ciebie już kwieciście. Hiacynty masz piękne Mi też porosły takie dziwne, a może dlatego, że ich nigdy nie wykopywałam od kilku lat? Nie mam pojęcia czy się wykopuje Ale takie też są śliczne
Aneczko,Zbyszku , Ed dzięki za odwiedziny i pochwałę kwiatków- kłaniają się one Wam nisko
wstał piękny dzień , po szóstej było już 13 stopni i bezchmurne niebo ,żal ,że trzeba w pracy siedzieć ...ale po południu na działkę lecę ,tym bardziej ,że mam sygnały,że roślinki nowe dzisiaj przybędą
miłego dnia Wam zyczę
Dorciu czy Ci się zdarza dzień bez nowych roślin??? U mnie pochmurno, pokropuje deszczyk...nijako jakoś tak ponuro..Też mi się chce działki...trzeba balkon posprzątać bo stąpnąć nie ma gdzie...nazbierało się roślinek i u mnie...
Zdarza się, zdarza , u mnie wczoraj tak było,pokropiło,powiało,pochmurno,sennie...dzisiaj juz lepiej,na działce od niedzieli nie byłam więc mnie już gna,żeby zobaczyć co nowego zakwitło,balkon już posprzatałam,wszystkie doniczki wyjechały na działkę